تثبیت چجوری یعنی من ادلین باره شروع کردم به رژیم یعنی وحشتناک میخوردم چیپس و پفک و شیرینی و ...
وقتی به وزنی که میخوای رسیدی وزنت ضربدر ۳۰میکنی منهای ۲۰۰ هر چی که شد اضافه تر ازاونی که قبلامیخوردی باید تقسیمش کنی تو چهار هفته مثلا ۴۰۰تا باید بیشتر از قبل بخوری هر هفته ۱۰۰تا اضافه کن تا برسی به اون حد اینجوری دیگه وزنت برگشت نداره اگه همون کالری رو همش ی باره بخوری بی فایدس اگه تثبیت هم نگیری وزن قبلیت که بر میگرده هیچ تازه اضافه تر هم میکنی راستی تثبیت که بگیری یک تا دو کیلو اضافه میکنی که طبیعیه بعدش دیگه ثابت میمونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
عزیزم شما رژیم گرفته بودین میشه توضیح بدین چجوریه ؟
من الان سه ماهه رژیمم ولی وزنم همینجوری مونده
کالریمم ثابت نیست اصن ک بگم استپ شدم
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻