لواشک__ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 50 عنوان کیا کالری شمار مانکن دارن بیان 1419 بازدید | 20 پست من وزنم ۴۷ هست قدم ۱۳۸وزنم میخوام ۴۵ بشه کالری حدفم ۷۶۰ هست در روز ۴۰ دقیقه رقص انجام بدم که ۲۰۰ کالری میسوزهواقعا بنظرون جوابه این چیزاهرکی نظری پیشنهادی تجربه ایی داره بگه 1401/10/14 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلاجیگر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 2817 من با همین کالری شمار مانکن ۲۰ کیلو کم کردم 🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
خانم؛پلشت عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 928 فقط دو کیلو میخوای کم کنی؟؟ به آرزوهام قول رسیدن دادم🥰 میشه واسه تاپیکام گزارش بزنن ممنون میشم😘
لواشک__ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 50 من با همین کالری شمار مانکن ۲۰ کیلو کم کردم واقعا چقد خوووب
لواشک__ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 50 فقط دو کیلو میخوای کم کنی؟؟ نه خب ولی ببینم با این شرایط واقعا کم مبکنم میکنم بعد وزنمو کمتر میزنم و دوباره با همبن برنامه پیش میرم
لیلاجیگر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 2817 واقعا چقد خوووب ففط عزیزم خیلییی نرم پیش برو مثلا بهت گفته هزار کالری بخوری ماهی یک کیلو کم میکنی تو همون بخور و ورزشت اضافی انجام بده چیزهای مفید مثل پروتئین بخور کربو رو تا میتونی کم کن با اون پر نکن کالری هات رو 🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
لواشک__ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 50 قدت ۱۳۸ چن سالته من تازه وارد ۲۳ سالگی شدمقدم کوتاس خیلی و نسبت ب قدم بازد وزنم بیارم پایین
لواشک__ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 50 ففط عزیزم خیلییی نرم پیش برو مثلا بهت گفته هزار کالری بخوری ماهی یک کیلو کم میکنی تو همون بخور و ورز ... به من گفته هفته ایی نیم کیلو
74m_r عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 3037 من تازه وارد ۲۳ سالگی شدم قدم کوتاس خیلی و نسبت ب قدم بازد وزنم بیارم پایین چ دختر کوچولو موچولیی هستی فیوریت منی تو لاغر میشی گلم نگران نباش
خانم؛پلشت عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 928 نه خب ولی ببینم با این شرایط واقعا کم مبکنم میکنم بعد وزنمو کمتر میزنم و دوباره با همبن برنامه پیش م ... آره عزیز میشه اگه مراعات کنی و همون مقدار کالری بخوری هفته ایی ی کیلو کم میکنی فقط حواست باشه بعدش حتما حتما تثبیت بگیری که برگشت نداشته باشی به آرزوهام قول رسیدن دادم🥰 میشه واسه تاپیکام گزارش بزنن ممنون میشم😘
لیلاجیگر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 2817 به من گفته هفته ایی نیم کیلو اونم خوبه میشه ماهی دو کیلو اینجوری بهت فشار نمیاد موفق باشی 🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
لواشک__ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 50 آره عزیز میشه اگه مراعات کنی و همون مقدار کالری بخوری هفته ایی ی کیلو کم میکنی فقط حواست باشه بعدش ح ... تثبیت چجوری یعنی من ادلین باره شروع کردم به رژیمیعنی وحشتناک میخوردم چیپس و پفک و شیرینی و خامه و خیلی زیاد چربی میخوردم
لواشک__ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 50 اونم خوبه میشه ماهی دو کیلو اینجوری بهت فشار نمیاد موفق باشی اره چون من خیلی میخوردم دیگه گفتم کم کم شروع کنم