2777
2789
عنوان

کیا کالری شمار مانکن دارن بیان

1419 بازدید | 20 پست

من وزنم ۴۷ هست قدم ۱۳۸

وزنم میخوام ۴۵ بشه کالری حدفم ۷۶۰ هست در روز ۴۰ دقیقه رقص انجام بدم که ۲۰۰ کالری میسوزه

واقعا بنظرون جوابه این چیزا

هرکی نظری پیشنهادی تجربه ایی داره بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چقد خوووب

ففط عزیزم خیلییی نرم پیش برو مثلا بهت گفته هزار کالری بخوری ماهی یک کیلو کم میکنی تو همون بخور و ورزشت اضافی انجام بده چیزهای مفید مثل پروتئین بخور کربو رو تا میتونی کم کن با اون پر نکن کالری هات رو

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
نه خب ولی ببینم با این شرایط واقعا کم مبکنم میکنم بعد وزنمو کمتر میزنم و دوباره با همبن برنامه پیش م ...

آره عزیز میشه اگه مراعات کنی و همون مقدار کالری بخوری هفته ایی ی کیلو کم میکنی فقط حواست باشه بعدش حتما حتما تثبیت بگیری که برگشت نداشته باشی

به آرزوهام قول رسیدن دادم🥰 میشه واسه تاپیکام گزارش بزنن ممنون میشم😘
آره عزیز میشه اگه مراعات کنی و همون مقدار کالری بخوری هفته ایی ی کیلو کم میکنی فقط حواست باشه بعدش ح ...

تثبیت چجوری یعنی 

من ادلین باره شروع کردم به رژیم

یعنی وحشتناک میخوردم چیپس و پفک و شیرینی و خامه و خیلی زیاد چربی میخوردم