2777
2789
عنوان

هرکی بهم زنگ میزنه میگه خوشبحالت

625 بازدید | 31 پست

داستان اینه تو محل کار من قسمتی افتادم که از نظر بقیه خیلی خوبه

و هرروز که دوستام که الان همکاریم باهم تو قسمتای مختلف بهم زنگ میزنن میگن خوش بحالت شانس داشتی و فلان

اما من حالم بد میشه یکیشون انقد پیگیره به ده نفر زنگ زده پرسیده من چیکار کردم که این قسمت افتادم 

ازینکه بقیه چشمشون دنبال این جاییه که من افتادم حس بدی میگیرم ازینکه انقد توچشم اومدم نگران میشم

نمیدونم طبیعیه یا بیخیال باشم و خوشحال باشم ؟!

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

نترس

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه کارت چیه

بحث کارم نیست اصن بحث اینه هی بهم میگن خوشبحالت حس بدی میگیرم

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

شغلتو میشه بدونیم؟

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿

خوشبحالت داخلش افسوس و حسادت و تو داری من ندارم هس 

هرکی بهم بگه بعدش اسپند دود میکنم لاحول میخونم 

خیلی بار منفی داره

اسپند دود کن🫤

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
زیادخودتوراضی نشون نده ازچشم وبدخواه بترس، یازیرآبتوبزنن خدای نکرده

دقیقا از همین میترسم 

اگه واقعا بهت حسادت میکنن اره نگران باش مراقب باش دشمنشیون و خنثی کن

چیکار کنم مثلا

شغلتو میشه بدونیم؟

بیمارستان شاغلم

بحث کارم نیست اصن بحث اینه هی بهم میگن خوشبحالت حس بدی میگیرم

هروخ نشستی پیشوون همش آه وناله کن😀

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
خوشبحالت داخلش افسوس و حسادت و تو داری من ندارم هس  هرکی بهم بگه بعدش اسپند دود میکنم لاحول می ...

چقد اسپند دود کنم اخه چیکا کنم فک نکنن خیلی خوش بحالمه😑😑