2777
2789

خانوما من میخوام ختم 124 هزار صلوات بگیرم ولی هر چی حساب میکنم نمیتونم بفهمم. 

سوال اول اینکه اگه هر تسبیح 100 تا حساب کنیم چند تسبیح صلوات بابد بفرستم تا بشه 124 هزار تا. 

سوال دوم اینکه زمان مشخصی برا این ختم هست مثلا تو 40 روز تموم بشه یا ی ماه یا هر چند روز ک خودمون بخواییم هست. 

با تچکر 😁😂

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با صلوات شمار بفرست  راحت تره  اکه براش مدت معلوم‌نکردن تا هر وقت که خودت بخوای میت ...

ندارم صلوات شما میخوام بد هر نماز بفرستم با تسبیح  با اینکه معادله ساده اییه ولی هنگ کردم چند دور میشه

سلام گلم خوبی؟قبلا قرص گین آپ واسه چاقی مصرف کرده بودی گفتی تو یه دوره 6کیلو اضافه کردم خواستم بدونم وزنت برگشت نداشت؟واست عوارضی نداشت یا مثلا شکم ایجاد کنه واست؟

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘
سلام گلم خوبی؟قبلا قرص گین آپ واسه چاقی مصرف کرده بودی گفتی تو یه دوره 6کیلو اضافه کردم خواستم بدونم ...

سلام عزیزم مال من قرص نبود پودر بود اونم ی دوره استفاده کردم بد حدود 15 استفاده نمیکردم الان از پری روز دوباره گرفتم بخورم من 47 بودم شده بودم 54 وزنم دلخواه من 60  65 هست  برا همین تا ب اون وزن برسم استفاده  میکنم پودر رو دیگه بد اون ببینم چی میشه لاغر میشم یا همونجور میمونم. 

ولی اون آقاهه فروشنده بهم گف هر وخ ب وزن دلخواه رسیدی بیا بهت قرص فیکس کننده بدم تا وزنت ثابت بمونه

سلام عزیزم مال من قرص نبود پودر بود اونم ی دوره استفاده کردم بد حدود 15 استفاده نمیکردم الان از پری ...

اون موقع ک شدی 54کیلو دوباره وزنت برگشت نداشت؟هیچ عوارضی ازش حس نکردی؟

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘
اون موقع ک شدی 54کیلو دوباره وزنت برگشت نداشت؟هیچ عوارضی ازش حس نکردی؟

عوارض نه ولی طی موقعی ک استفاده نمیکردم خودمو وزن نکردم در ضمن من فقط 15 روز فاصله دادم تو 15 روز آدم غک نکنم برگرده وزنش