یکی دو هفته پیش به ما خبر دادن نوه عمم شب خوابیده صبح اومدن بیدارش کن بیدار نشده. وقتی بردنش بیمارستان با آزمایش اینا دکتر گفت احتمالا قرص خورده و... اصلا خیلی دختر شنگول و مثبتو اینا بود هیچکس باور نمیکرد یه صدرصد خودکشی باشه. خانوادش میگفتن شاید چیزی اشتباهی خورده در این حد! یه نزدیک یه هفته حال خوبی نداشت تا اینکه یکم حال هوشش اومد سرجاش ازش پرسیدن چی شده چرا این کارو کردی گفت کارنامه میان ترمم از همه بدتر شده مدیر بهم گفته اخراجت میکنم میان ترمم اینطوری باشه و منم با مامانم دعوا کردم و.
واقعا وقتی فهمیدم دلم خواست برم بزنمتو صورتش. اخه سر نمره زندگی خودشو کل خاندانو داشت نابودمیکرد لعنتی. خلاصه اگه بچه دارید زیاد سر این نمره بهشون سخت نگیرید نسل جدید خیلی ضعیف وشکننده ترن. 🤦🤦
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
وقتی همینطوری بچه بیارن و بلد نباشن چطوری باهاش ارتباط بگیرن همین میشه
دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید مسئله ی چیزه دیگه بوده از ترس خانواده اش نمره رو بهونه کرد
یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روییادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
وقتی همینطوری بچه بیارن و بلد نباشن چطوری باهاش ارتباط بگیرن همین میشه
میگفت بابام باهام قهر کرده گفته تو درس نمیخونی. بعد باباش میگفت من فقط به خاطر آینده خودش این کارو کردم🤦اصلا به وضعیتی
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست