2777
2789
عنوان

عکس آشپزخونم و کابینتا .لطفا نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 94 پست
کشوهاتو حذف نکن به دردت میخوره زیر پنجره کابینتو حذف کن نشیمن اضافه کن خیلی شیک میشه برای ماکروفر ...

کابینت دو رنگ دوس ندارم مگه اینکه صفحه رو کابینتارو دنگ دیگه بدم فقط میخوام دستگیره اینارو طلایی بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودت خوب گفتی که جای فر و یخچال عوض بشه چون یخچال رو به روی پذیرایی درش باز بشه زیاد جالب نیست 

کشوهای آخر کابینتارو هم برداره بهتره 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
کابینت دو رنگ دوس ندارم مگه اینکه صفحه رو کابینتارو دنگ دیگه بدم فقط میخوام دستگیره اینارو طلایی بدم ...

رو کابینتی رو طرح مرمر بزن،که رگه های طوسی داخلش داشته باشه،دستگیره طلایی خیلی شیکه مخصوصا روی طوسی

کابینت براق زدی یا مات؟

بنظرم جای یخچال خوب نیست با اون کشو های زیر پنجره کابینت پایین هرچقدر بیشتر باشه بهتره کابینت بالا ...

فقطمچضوع در واسه فرو ماکروفر حالا فعلا که اصلا فر ندارم ماکرو فر دارم اونم توکار نیست از همین معمولیاس این شیکیش به اینه که تو عکس دوتاش تو کار و مرتبن

رو کابینتی رو طرح مرمر بزن،که رگه های طوسی داخلش داشته باشه،دستگیره طلایی خیلی شیکه مخصوصا روی طوسی ...

گفت های گلس براق به مرور رنگش عوض میشه قرار شد ام دی اف براق بزنه یعنی نما تقریبا مث همون های گلس

فقطمچضوع در واسه فرو ماکروفر حالا فعلا که اصلا فر ندارم ماکرو فر دارم اونم توکار نیست از همین معمولی ...

منم ماکروفرم تو کار نیست،باورکن اصلا نمای بدی نداره

برای فر هم انشالا تا فر بخری بگو در بذاره،بعدا اگه دوس داشتی درو وردار

من شوشوم کابینت کاره آخه میبینم واسه مشتری این کارارو انجام میده

افرین دقیقا منم همون فکرو کردم 

من سه تا کشوی بزرگ دارم زیر اجاق گاز اصلا کمبود کشو ندارم ولی کابینت پایین کمبودش حس میشه

دیگه اینکه اگه سفید انتخاب کردی صفحه روی کابینت و یه رنگ دیگه بزن

اگه رنگ چوب بزنی با دستگیره طلایی خوب میشه یا بدون دستگیره مگنتی

یا طرح های مرمر خوشگلی هست تو بازار

من مشکی ساده گفتیم زدن 

خدایا شکرت🤲🍃
منم ماکروفرم تو کار نیست،باورکن اصلا نمای بدی نداره برای فر هم انشالا تا فر بخری بگو در بذاره،بعدا ...

چه خوب یه سوال میتونی از همسرت بپرسی برام قیمت این مقدار کابینتو با جنس ام دی اف براق حدودی چقدر میشه