2777
2789
عنوان

عکس آشپزخونم و کابینتا .لطفا نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشوهای بغل ماشین ظرفشویی رو بگو حذف کنه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بنظرم جای یخچال خوب نیست

با اون کشو های زیر پنجره کابینت پایین هرچقدر بیشتر باشه بهتره کابینت بالا اونقد که کابینت پایین مهمه مهم نیست

خودت گفتی اینارو البته

واسه فر هم در نزار اتفاقا اینجوری توی آشپزخونه قشنگه

خدایا شکرت🤲🍃
برا ماکروفر در نزار  کابینا ام تا سقف ببره بالا بچسبونه فاصله نداشته باشه  بنظرم یکم طرح ...

منم خیلی دوست داشتم تا سقف باشه ولی نمیشه استاندارده کابینتای بالا ۹۰سانته.گفت اگر میخوای بچسبه باید سقف کاذب بزنی

الان یازده تا کشوعه زیاد نیس؟

زیاده باور کن همون سه تا کشوی بزرگ کافیه

چون چینی و کریستال ظرف سنگین به حساب میان،پلاستیک ها و دم دستی هام که معمولا پایین میشن کابینت باشه خیلی بهتره

خدایا شکرت🤲🍃

کشوهاتو حذف نکن به دردت میخوره

زیر پنجره کابینتو حذف کن نشیمن اضافه کن خیلی شیک میشه

برای ماکروفر در نذار با احترام بی ریخت میشه

ایکاش یه رنگی مثل طوسی روشن قاطی میکردی توی کابینتا

امیدوارم که به دل خوش از این خونه استفاده کنید🤍

بنظرم جای یخچال خوب نیست با اون کشو های زیر پنجره کابینت پایین هرچقدر بیشتر باشه بهتره کابینت بالا ...

جای یخچال با ماکروفرا قراره جا به جا شه یعنی یخچال میاد اول اون در قدی بلنده هم سوپرمارکته.میگی کشوهارو حذف نکنم؟یازده تا زیاد نیس

جای یخچال با ماکروفرا قراره جا به جا شه یعنی یخچال میاد اول اون در قدی بلنده هم سوپرمارکته.میگی کشوه ...

آره یخچال رو به رو نباشه خیلی بهتره بنظرم

نه من گفتم کشو هارو کم کن

خدایا شکرت🤲🍃
کشوهاتو حذف نکن به دردت میخوره زیر پنجره کابینتو حذف کن نشیمن اضافه کن خیلی شیک میشه برای ماکروفر ...

اره اتفاقا نشیمنو گفتم کابینت کاره حالیش نشد بعدم پشیمون شدم خودم اخه پنجرم به اتاق خواب باز میشه به بیرون نیست.ممنون عزیزم