سلام خانما من 27 سالمه یه دختر 1 ساله دارم از همسرم بابت خیانت طلاق گرفتم دیشب داییم اینا اومدن خونمون گفتن برام خواستگار پیدا کردن بیا بریم ببینیش من گفتم نه ولی به اسرار مامانم رفتم ببینمش مرد خوبی بود خونه و ماشین داشت مهربون هم بود 31 سالش بود یکم حرف زدیم و بهش گفتم من دختر دارم و با هیچی عوضش نمیکنم مردیکه ی بیشعور در اومد گفت شرط داره بخوای خونه، ماشین به نامت میکنم ولی دخترت نباید پیش ما باشه دو هفته ای یه بار میتونی ببینیش مجرده زن داییم هی زور میکرد بچه برای چیته مزاحمه قبول کن خواستگارتو اعصابم خورد شد من چطور میتونم بچم و پیش مردی بزارم که بهم خیانت کرد وقتی حامله بودم کتکم زد بچم سقط بشه!! جواب منفی دادم اومدم خونه داییم هیچی نگفت انگار خودشم خیلی دلش میخواد ازدواج کنم بچم و بدم همسر سابقم تا الان زن داییم زنگ زده مامانم و پر کرده بچه برای چیشه😔💔من وقتی دخترم آیلار و حامله بودم فهمیدم همسرم خیانت کرد نتونستم بچم و سقط کنم مهر مادریم اجازه نداد الان زن دایی بیشعور هی داره دخالت میکنه😭😔
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
قربونت بشم عزیزم 1 سالشه شهریور میشه 2 سالش نه خواست خوانواده ها و خودمون بود ولی نشد دیگه دیر فهمید ...
اوخی هنوز خیلی کوچولو هست
نه قبول نکن هم خودت سنی نداری و هم دختر تورونیاز داره
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
نمیفهمم مادرایی که برای عشق و حال خودشون طفل معصوماشونو ول میکنن و میرن. اسی حالا شاید بخای ازدواج هم بکنی با کسی که بچتو قبول کنه شوهر سابقت بره حضانتو پس بگیره ازت با توجه به اینکه بچتم دختره