2777
2789
عنوان

زن داییم میخواد بزور ازدواج کنم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 41 پست
قربونت بشم عزیزم 1 سالشه شهریور میشه 2 سالش نه خواست خوانواده ها و خودمون بود ولی نشد دیگه دیر فهمید ...

اوخی هنوز خیلی کوچولو هست 

نه قبول نکن هم خودت سنی نداری و هم دختر تورونیاز داره 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بنده خدا رو فحش نده معلومه خیرت رو میخواد ولی راهش رو نمیدونه

نه عزیزم نصف دلیل طلاق های فامیل زن داییمه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی هنوز خیلی کوچولو هست  نه قبول نکن هم خودت سنی نداری و هم دختر تورونیاز داره

ممنونم گلم معلومه که دخترم و با دنیا عوض نمیکنم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
ممنونم گلم معلومه که دخترم و با دنیا عوض نمیکنم

خوشبختیشو ببینی و خودتم یه زندگی خفن بسازی

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بزن دهن زنداییت😏

به اون چه ربطی دارههههه......

حالا اگه بچه خودش بود عمراا بچش رو از خودش دور کنه‌.

بچسب به بچت اصلاا به هیچکس محل نده وقتی بچه پدر درست و حسابی ندارع مادر باید حسابی بهش برسه

موفق باشی اسی💛

الان ندادی. چند سال دیگه. میگیره بچه. رو ازت.  

بچه کامل مال خودمه دادگاه اختیارش و داده بهم به دلیل معتاد بودن همسرم دست به زنش و خیانت

نمیفهمم مادرایی که برای عشق و حال خودشون طفل معصوماشونو ول میکنن و میرن. اسی حالا شاید بخای ازدواج هم بکنی با کسی که بچتو قبول کنه شوهر سابقت بره حضانتو پس بگیره ازت با توجه به اینکه بچتم دختره

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍