2777
2789
عنوان

زن داییم میخواد بزور ازدواج کنم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 41 پست
اصلا‌محل نزارین

زن داییم همیشه مشکل زندگی مامان و بابام بوده همش دخالت میکرده حتی خالم و 13 سالگی به زور شوهر داد مامانم نبود اونموقع مادر بزرگ و پدر بزرگم هم فوت شده بودن😔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت هیچ شرایطی بخاطر ازدواج بچتو ول نکن  به زنداییتم بگو گوه اضافی نخوره مزاحم خودشه توی زندگی ...

بخدا خستم کرده همیشه میخواد دخالت کنه فقط بلده فضولی کنه داخل کار بقیه 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

تو هم حق زندگی کردن داری اما قبل از هرچی در برابر اون بچه مسئولی با کسی ازدواج کن که دخترتو قبول کن اون بچه پدرش که اونجوری... نزار از لذت مادر داشتن هم محروم بشه خودت پشیمون میشی لذتی نمیبری از زندگی  با اون مرد

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

چه بی احساسه زن داییت....مادر جونش به بچه اش بنده....انشاالله یه مرد خوب قسمتت بشه که تورو بادخترت بخواد.

خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😌برای رسیدن به موفقیتم یک صلوات مهمانم کنید.💖 خدایا حرام کن بر دل ما اندوه دنیا را🤗

وای عزیزم هیچوقت اینکارو نکن من یه بچه ۲ ساله دارم میفهمم جی میگی خدا شاهده با کل دنیا عوضش نمیکنم بدنیا آوردمش در قبالش مسئولیت دارم تو با خدا معامله کن بگو خدایا من وظیفه ای که موظف به انجامش هستم رو انجام میدم تو هم  برام خدایی کن هوامو داشته باش اگه قراره دوباره ازدواج کنم یکی رو سر راهم بزار که دخترمم بخاد و گرنه بیخیال ....

چ شرایط و اوضاعی 

چقدر غصه ها خوردی عزیزم 

الهی زندگی برات بسازه 

دخملی چندسالشه؟ اسمشم خیلی خوشکله😍 

خواستگار ک میاد این نشد یکی دیگه 

کاش اطرافیان دخالت نکنن و بذارن ادم حق انتخاب داشته باشه 

شووه. سابقت سنتی بود؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
تو هم حق زندگی کردن داری اما قبل از هرچی در برابر اون بچه مسئولی با کسی ازدواج کن که دخترتو قبول کن ...

فداتشم عزیزم من تصمیم گرفتم بجای ازدواج مراقب دخترم باشم دارم پولام و جمع میکنم خونه بگیرم

چ شرایط و اوضاعی  چقدر غصه ها خوردی عزیزم  الهی زندگی برات بسازه  دخملی چندسالشه؟ ...

قربونت بشم عزیزم 1 سالشه شهریور میشه 2 سالش نه خواست خوانواده ها و خودمون بود ولی نشد دیگه دیر فهمیدم بعضیا برای آدم همسر نمیشن

سر کار میری ؟ درآمد داری؟ خونه مامانتی ؟مهریه گرفتی؟

آره عزیزم معلمم قبلا مشاور مدرسه هم بودم ولی الان فعلا معلمم متاسفانه فعلا خونه مامانمم پولام و جمع کردم خونه بگیرم مهریم و داد تهدیدش کردم با عکسای خیانتش ابروش میبرم جلوی مامانش اینا اونم قبول کرد بچه و داد به خودم به مهریه😔