مهربانو2 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8340 عنوان دوستانی که سرم ویتامین C استفاده میکنن ، چند لحظه بیاین 867 بازدید | 26 پست سلام دوستان ، میخواستم بدونم سرم ویتامین سی ، برای پوستتون چه تاثیری داشته ؟ پوستتون روشن و شفاف شده ؟ بعد چه مدت تاثیرشو دیدین ؟برای دور چشمتون هم سرم ویتامین سی ( مخصوص دور چشم ) استفاده میکنید ؟ تاثیر داشته ؟ خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️ 1401/10/14 | 15:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 39425 خوب نیست منم خریدم . اما جوش میزنه پوستم شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
مهربانو2 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8340 خیلی بد بود پوستم تیره شد عه خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
مهربانو2 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8340 خوب نیست منم خریدم . اما جوش میزنه پوستم ای بابا من کلی هزینه کردم خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29212 من از تموم این کارا فقط ضد آفتابمو میزنم و یه ژل شستشو صورت . والا پوستمم خیلی خوبه.
مهربانو2 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8340 من از تموم این کارا فقط ضد آفتابمو میزنم و یه ژل شستشو صورت . والا پوستمم خیلی خوبه. من یه اشتباهی که تو تمام این سالها کردم ضد آفتاب نمیزدم حالا تصمیم گرفتم بزنم از رو ضد آفتاب میشه پنکک زد ؟ خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
nil94 عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 1823 من یه اشتباهی که تو تمام این سالها کردم ضد آفتاب نمیزدم حالا تصمیم گرفتم بزنم از رو ضد ... بله میشه
یالوم عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 6117 من قبلا داشتم یادم نیست چه برندی بود، یکم شفاف شده بود صورتم، البته من خیلی مداوم نزدم تهش هم موند و خراب شد!دوباره میخوام بگیرم، مطمئنا بی تاثیر نیست.شما چه برندی گرفتی؟ صبح یه تاپیک دیدم اکثرا میگفتن پریم خوبه.
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29212 من یه اشتباهی که تو تمام این سالها کردم ضد آفتاب نمیزدم حالا تصمیم گرفتم بزنم از رو ضد ... آره گلم میشه . ضدافتاب مخصوص پوستت رو تهیه کن هر چند که گرون باشه . روشم میتونی پنکک بزنی . رنگی ا مثل کرم پودرن
مهربانو2 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8340 من قبلا داشتم یادم نیست چه برندی بود، یکم شفاف شده بود صورتم، البته من خیلی مداوم نزدم تهش هم موند و ... منم پریم گرفتم میخوام پوستم یه کم روشن و سفت بشه خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
مهربانو2 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 8340 آره گلم میشه . ضدافتاب مخصوص پوستت رو تهیه کن هر چند که گرون باشه . روشم میتونی پنکک بزنی . رنگی ا م ... ممنونم عزیزم 🌹یه ضد افتاب بی رنگ سفارش دادم برام بیارن خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
یالوم عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 6117 منم پریم گرفتم میخوام پوستم یه کم روشن و سفت بشه مداوم بزنی قطعا موثرهفقط همون نکته ضدآفتاب رو کاملااااا رعایت کن
دیسایزآیدا عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 2824 من کرم ویتامین سی سینره استفاده کردم خیلی خوب بود قیمتشم مناسبه پوستم روشن شد برای گودی زیر چشمم خیلی خوب بود الان میخوام بازم بخرم