2777
2789
عنوان

دوستانی که سرم ویتامین C استفاده میکنن ، چند لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 26 پست
سلام وقتتون بخیر من دیدم تو یه تاپیک شما فرمودید رشتتون مددکاری بوده میشه درخواست بدم بهتون؟ 

سلام عزیزم 

بله

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشی راجب درمان وسواس ک گفته بودید ازتون کمک میخام من تازه تاپیکتونو خوندم لطفا درخوایت دوستی ...

عزیزم من همه چی رو کامل گفتم 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

مبدانم من وقتی فکره میاد سعی میکنم تکرار نکنم من هم وسواس فکری دارم هم عملی ولی الان خیلی کار تکراری نمی کنم اما وسواس فکری  وقتی فکره میاد مثلا میگه حواست پرت بود حرف های مادرت را نفهمیدی من میگم تهش چه میشهمیگه کارات اشتباه میشه من میگم به درک برام مهم نیست بزار کارهام اشتباه بشه اینو میگم ولی فکر کنم از ته دل نمیگم  چون استرس میگیرم  مادرم حرفهای شما را نشانم داد  خواستم بدانم وقتی فکره میاد فورا برم سمت خدا دیگه هیچی نگم؟ دیگه آن مورد تکرار نمیشه یعنی تمام موارد اینطوری برم جلو بعد شما گفتید 5تا 10 دقیقه استرس میره یعنی مدت زمان استرس تو روزها ی بعد کم تر میشه ببخشید این قدر میپرسم

مبدانم من وقتی فکره میاد سعی میکنم تکرار نکنم من هم وسواس فکری دارم هم عملی ولی الان خیلی کار ...

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داری بپرس 

بهترین کار بی توجهیه که میکنید ، قدم اولتون درسته ، اهمیت ندادن 

اما این اهمیت ندادن ، روز ها و هفته های اول ذهن و درگیر میکنه ، اینکه استرس میگیرید طبیعیه 

من همت کردم و وسواس فکری و عملیم تا حدود خیلی زیادی  از بین بردم و موقع ترک این افکار و اعمال واقعا اذیت شدم 

ولی باید بخوای و تلاش کنی تا بشه ، من پیشنهاد میکنم برای اینکه این مسیر رو آسون تر بگذرونی از روانپزشک یا روانشناس کمک بگیری ، اونم نه هر روانشناسی ، تو اینترنت بگردی ، یه روانپزشک معتبر پیدا کنی 

اینکه فکره میاد سمتت ، اگه خدا آرومت میکنه سمت خدا برو ، دوش گرفتن آرومت میکنه ، برو دوش بگیر ، پیاده‌ روی آرومت میکنه ، پیاده روی کن تا ذهنت آروم شه

مهربانو جونم کجایی دلم واست تنگ شده نتونستم خصوصی پیام بدم  خوبی؟

سلام عزیزم قربونت خوبم 

تو چطوری ؟

من همیشه بهت فکر میکنم ، همیشه برات دعا میکنم

تو چطوری خوبی ؟ چه میکنی ؟

پیام خصوصی باید درخواست دوستی بفرستی ، من الان برات میفرستم 

سلام  میشه لطف کنید درخواستمو قبول کنید  ممنون میشم یسری سوال دارم فکر میکنم که شما میت ...

سلام عزیزم 

انگاری سایت به مشکل خورده 

قسمت درخواست دوستی برام باز نمیشه ، تایید بزنم

سلام سرم ویتامین سی استفاده کردین نتیجه ش چی شد؟

سلام یه دوره استفاده کردم ، تاثیر خاصی ندیدم‌