2777
2789
عنوان

ازدواج خیلی مهمه؟

219 بازدید | 21 پست

خانم ها لطفا بگید ی دختر موفق تحصیل کرده و از لحاظ مالی خوب 

اگه ازدواج نکنه دیدگاه جامعه چیه راجب ش 

و امکان داره بعدا پشیمان بشه 

و آیا می تونه تو سن ۳۵ الی ۴۰ازدواج موفق داشته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نظر بقیه براش مهم نیست و خودشم حس میکنه از لحاظ روحی دوست نداره ازدواج کنه مجرد بمونه چون ازدواج هم ی مرحله از زندگیه و انتخابیه نه اجباری

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دید جامعه فک نکنم بد باشه 

ولی بنطرم خودِ طرف احساسِ تنهایی یا ناراحتی داشته باشه

دوست من الان ۳۳ سالشه دانشگاه تهران دکتراشو گرفته الان شرایط خیلی خوبی داره شغل و درآمد 

و احتمالا عصو هیت علمی بشه اما متاسفانه هیچ وقت خوشحال نیست هر وقت باهم صحبت میکنیم دلش گرفته 

ولی تو هر سنی میشه ازدواج موفقی داشت

بنظرم میشه بدون ازدواج هم همچین ادمیو داشت

اخه قانونی نیست و مرد تعهد نداره 

و از لحاظ شرعی هم مشکل داره آدم گناه میکنه خود ب خود افسرده میشه 

و مسئله بچه هم هست 

ازدواج فقط حیلهٔ طبیعت برای بقای خودش هست. اگه قدرت اینو داری با این وسوسه مقابله کنی و میدونی که بعدا پشیمون نمیشی و یه هدفی داری(مثلا پول یا علم) و با ازدواج سازگار نیستی، ازدواج نکن. نظر مردم هم به کتفت

ازدواج فقط حیلهٔ طبیعت برای بقای خودش هست. اگه قدرت اینو داری با این وسوسه مقابله کنی و میدونی که بع ...

من خودم دوس دارم از لحاظ کاری ب هدف خودم برسم بیزینس خودمو داشته باشم مستقل و با درآمد بالا