2777
2789
عنوان

ترخدا یه دکتر برای ترمیم بینی معرفی کنید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 28 پست

من دانشگاه قبول شده بودم دولتی مدیریت صنعتی ولی گفتم قبلش بینیمو عمل کنم خوب بشه برم دانشگا اعتماد ب نفسم یکم کم شده بود بخاطر قوزش...نابودم کرد از دانشگاه انصراف دادم افسردگی شدید گرفتم همه فامیل مسخرم کردن تو درو همسایه نابود شدم بابام سرش اومد پایین...گفت پولم رفت ابرومم رفت..بیچاره با کارگری پولشو جور کرده بودیم 😔 خدا لعنتش کنه امیدوارم سرهیچکس این بلا نیاد 

برام یه صلوات بفرستید دعا کنید ازدواج کنم 😔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت گفته بودی سربالابشه؟

ن من بینیم افتادگی داشت گفتم افتادگیش بیاد بالا درست شه اون کلاااا حرفامو نفهمیده انگار یچی دیگه از بینیم ساخت اصلا شبیه به هیچ بینی نیست😔

گوشیو برعکس کنید ببینید متوجه کوتاهی و سربالاییش میشید..بخدا تو عکس مشخص نیست زیاد ..شبیه خوک شده بینیم😔😔😔😔خدایا چرا اخه

ولی اگه یه زمانی خواستی عمل ترمیم کنی پیش دکترای درجه یک برو عزیزم ولی الان بینی ت خوبه و غصه نخور

اخه هلیا جان خیلیییییی ب شدت کوتاه شده سرشم بالاس..اصن انگار یه پایه پلاستیکی گزاشته زیر بینیم همینجور بالا مونده ..همه عجیب غریب نگام میکنن..اخه بینیم نصف بینی قبلیم شده😔😔😔 

خوبه که شاید حالا عادت نداری بهش

چه عادتی اخه شبو روز گریه میکنم ۶ ماهه تووخونه حبسم هیچ جا نمیرم بس ک افتضاحه  😔قدش اندازه انگشت کوچیکم شده