چند نمونه از کاراشون رو میگم ببینید مشکل از منه یا اونا،دامادشون هرکاری کنه یه عالمه تشکر وقدردانی میکنن،ولی عروس ها هرکاری کنن وظیفه محسوب میشه و اگه یکم پامونو چب بزاریم بدتر از ما نیس،،،هرازگاهی خواهر شوهر و مادرشوهرم بی دلیل قیافه میگیرن ازم و حرف نمیزنن،،گاهی چنان تلخ حرف میزنن که هنگ میکنم و نمیتونم جواب پس بدم،هر وقت جایی برم باید بهشون اطلاع بدم،هرموقع تو خونشون کاری باشه خواهرشوهرم سریع بچه رو ازم میگیره که بشینه من برم کاراشونو بکنم،،،،با این وضع مجبورم همیشه ببینمشون و در هر حالی تحملشون کنم چون یه جا زندگی میکنم
زرنگ باش کاراشونو انجام نده بچه رو سریع بگیر بگو باید ببرم دارو بدم یا ببرم بخوابونم یا بگو بچه رو نگه دار من برم بالا یه کاری انجام بدم برو دوساعت بعد بیا بذار ادب شن به رفتاراشونم فکر نکن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درکت میکنم خونواده شوهر منم همینن خدا جمعشون کنه از رو زمین
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
الان بشینی فکر کنی و خود خوری کنی وضعیت بهتر میشه؟هرکسی هر کاری دوست داره انجام بده ما مسئول رفتار بقیه نیستیم. حیفه مغز آدم برای همچین مسائلی اشغال بشه
رفتار خاهرشوهر و مادرشوهره منم همینه کلا داماد دوستن. فقط من هیچ وقت خونشون کار نمیکنم هیچ وقت ۱۳ س ...
منم اصلا کار نمیکنم چون قبلا هرچی احترام میذاشتم و محبت میکردم با بی احترامی جواب میدادن منم دیگه دست به سیاه و سفید نمیزنم ولی اونا همچنان بهم تیکه میندازن منم به رو خودم نمیارم میگم هرچی میخواین بگین تا جونتون دراد
نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️
اما در کل من به مدته بی خیال شدم همونجا بتونم جوابشونو میدم نتونم دیگه خودخوری نمیکنم .خیلی راحت شدم .قبلا با هر بار رفتن خونشون من و شوهرم یک هفته دعوا داشتیم که چرا مادرت اینو گفت چرا ال کرد و بل کرد.شوهر م میگفت چرا اخه زندگیمونو تلخ میکنی؟ جواب داری خودت بده بهشون نیا تو خونه دعوا بندازی.منم کمکم همین کارو کردم خداروشکر هم اعصاب خودم راحته هم اونا کمتر تیکه میندازن چون جواب هم ندم میخندمو حرفو عوض میکنم بیشتر میسوزن😁
اسی جان مالا منم همین اما منم ببینم تو قیافه ان اصلا محل نمیزارم کاراشونم در حد ظرف شستن یا چای بردنه کارایی دیگه اصلا قبلا میکردم ها ولی الان یه گوشم دره یه گوشم دروازه برا دامادشونم که تشکر میکنه میگم ارا باید تشکر کنید چون داماد و عروس غریبه ان هیچ وظیفه ایی ندارن پسر و دختره که وظیفشونه