2777
2789
عنوان

اهدای لباس دست دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 8065 بازدید | 51 پست
عزمزمه کدوم شهرید؟ سایز مادر و بچه ها رو پرسیدید به منم بگید. 

من ساری ام..دختزشون همین سایز ۳۶تا ۴۲ فک کنم بشه..مادره فک کنم ۴۴ بشه..یه بچه کوچیکم دارن

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایز بچه هاشون سی و شش هست ؟اگر بله بپرس ببین به چی احتیاج داره بیشتر ، من عکس بفرستم اگر مناسب بود ...

سایز دخترش فکدکنم ۳۶ بشه تا ۴۰ هست..ولی مادره ۴۴ اینا میشه..چون خواهرم باهاش همسایزه بعضی وقتا لباس میدم بهش میبینم تنشه..

من ساری ام..دختزشون همین سایز ۳۶تا ۴۲ فک کنم بشه..مادره فک کنم ۴۴ بشه..یه بچه کوچیکم دارن

ممنون گلم.

ما کلی لباس کا خیلیاش پوشیده نشده بود. رد کردیم رفت

من میبنم اگر به سایزشون بخوره بهت زحمت میده

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
ممنون گلم. ما کلی لباس کا خیلیاش پوشیده نشده بود. رد کردیم رفت من میبنم اگر به سایزشون بخوره بهت ز ...

قربونت گلم ..انشاالله خیر ببینید..دلم بیشتربرا دختره میسوزه..

اونجا یه دنیای قشنگیه ک حساب نداره   از هر لباسی خوشت بیاد میتونی بخری بدون ترس ...

خب اگر رسید و نپسندیدی و خواستی پس بفرستی هزینه پست با کیه ؟

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک نفر با بودن تو راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای
سایز بچه هاشون سی و شش هست ؟اگر بله بپرس ببین به چی احتیاج داره بیشتر ، من عکس بفرستم اگر مناسب بود ...

عزیزم الان ازش پرسیدم تودکوچه میگه هرچی لازم ندارن بفرستن ما میگیریم..گفت کفشم اگه دارن میخوایم .بچه پسر تقریبا یکساله و دختر که سایزکفشش ۳۶تا ۳۷.وخودش سایزش ۳۸تا ۳۹ کفشش البته..

عزیزم الان ازش پرسیدم تودکوچه میگه هرچی لازم ندارن بفرستن ما میگیریم..گفت کفشم اگه دارن میخوایم .بچه ...

با اجازه ی شما درخواست دوستی میفرستم

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی...❗
خب اگر رسید و نپسندیدی و خواستی پس بفرستی هزینه پست با کیه ؟

ببین به نپسندیدن نیس . ب اینه ک شرایط مرجوع کردن داشته باشه یا نه 

مثلا خودم لباس کاملا نو خریدم و تاکید کردم حتما و حتما نو باشه گفتن آره هست  اومد تا پارگی داره و  پرز و لک داره 

ب کمدا گفتم و  عکس فرستادم مرجوعی تایید کرد گفت ب فروشنده پیام بده هزینه  هم پستی  ارسال هم مرجوع کردن بزنه ب کارتتون و آدرس بفرستع براش مرجوع کنید .  فروشنده حرف تند زد ک لباس من نوهه و الکی مرجوع کردی و بلاک کرد 

کمدا در جا پول  خرید لباس رو بهم برگردوند .  بماند ک خودم بعدش وجدانم راحتتر بود ک با هزینه خودم باز پستش کردم براش . 

ولی واقعا سایت مطمعنیه .  فروشنده ها سعی میکنن  تمام حقیقت رو بگن چون بعد از خرید  تو میتونی نظرت راجعبه خرید توی باز خورداشون بنویسی  و اگه  هوای فروشنده نداشته باشن  بازخورداشون منفی میشه و کسی ازشون خرید نمیکنه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر