2777
2789
عنوان

اهدای لباس دست دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 8053 بازدید | 51 پست

[QUOTE=267415457]پست میکنم دوست من. اگر هم کسی کرج بود و مایل بود خودشون تشریف میارن میگیرن[/QUعزیزم بفرس من تو روستامون نیازمند هس خودمم یکم لباس داشتم گذاشتم کنار تو هم بده بدم بهشون ثواب داره ،هزینه پست هرچقدر باشه خودم میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان وقتتون بخیر .منم یه مقدار لباس دخترانه سایز ۳۶ ۳۸   پسرانه  ۴ و۵ ساله زنانه ۴۴ ...

سلام خواهش میکنم لطفا هر لباس و وسیله اضافه ای ک به دردتون نمیخوره دورنریزید وبه ما ببخشید خواهش

میکنمممم

سلام در حال حاضر نصف خانواده روستا نصفمون ساکن فردیس کرج.... خودم وخواهرام سایزامون  متفاوته&nb ...

سایز ۳۶ زنانه بهتون میخوره؟تهران مترو میتونید بیاین تحویل بگیرید؟خصوصی میتونی پیام بدی بهم؟

سلام خواهش میکنم لطفا هر لباس و وسیله اضافه ای ک به دردتون نمیخوره دورنریزید وبه ما ببخشید خواهش میک ...

سلام خوبین لباس کیف کفش های دارم که سایزم نیستن اگه بدردتون بخوره هدیه میدم بهتون .فقط کدوم شهر هستین

AVN