2777
2789
عنوان

اهدای لباس دست دوم

8046 بازدید | 51 پست

سلام 

یه مقدار لباس دست دوم و نو ، دخترانه و زنانه دارم مناسب سایز سی و شش .

لطفا اگر کسی احتیاج داره ، درخواست بفرسته ارتباط بگیریم و هرکدوم رو که خواست بفرستم براش

خودم کرج هستم.

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی...❗

چقدر کار خوبی عزیرم برنامه کمدا بذارش زیر نیم ساعت همش میره 

فقط هزینه پستی ک معمولا بین ۳۰ تا ۴۰ تومانه بذار 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایمون هست ..مادرو دو بچن ..شوهرشو ولش کرد ..تامنو میبینه میگه لباس اکه دازین اطرافتون برامن بیار..حتی تاپیکم زدم براش‌‌

هزینه پستم میدم براش..البته اگه لباست اندازشون باشه

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
چقدر کار خوبی عزیرم برنامه کمدا بذارش زیر نیم ساعت همش میره   فقط هزینه پستی ک معمولا ...

نمیدونستم این رو

ممنونم بابت راهنمایی.

اگر از افراد نی نی سایتی درخواست نیاد برنامه رو دانلود میکنم و اونجا میذارم.

همسایمون هست ..مادرو دو بچن ..شوهرشو ولش کرد ..تامنو میبینه میگه لباس اکه دازین اطرافتون برامن بیار. ...

سایز بچه هاشون سی و شش هست ؟اگر بله بپرس ببین به چی احتیاج داره بیشتر ، من عکس بفرستم اگر مناسب بود بفرستم برای شما و بده به ایشون لطفا

نمیدونستم این رو ممنونم بابت راهنمایی. اگر از افراد نی نی سایتی درخواست نیاد برنامه رو دانلود میکن ...

اونجا یه دنیای قشنگیه ک حساب نداره 

از هر لباسی خوشت بیاد میتونی بخری بدون ترس کلاه بردای چون وقتی لباس دستت برسه خودت دکمه رسید میزنی پول میره ب حساب فروشنده ... وگرنه ب هر دلیلی نرسه دستت برنامه کمدا  پول برگشت میزنن ب کارتت

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

همسایمون هست ..مادرو دو بچن ..شوهرشو ولش کرد ..تامنو میبینه میگه لباس اکه دازین اطرافتون برامن بیار. ...

عزمزمه کدوم شهرید؟

سایز مادر و بچه ها رو پرسیدید به منم بگید. 

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
سایز بچه هاشون سی و شش هست ؟اگر بله بپرس ببین به چی احتیاج داره بیشتر ، من عکس بفرستم اگر مناسب بود ...

نمیدونم والا چی احتیاج داره ..من همینحوری محل میرم لباس جمع میکنم بهشون میدم...

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
اونجا یه دنیای قشنگیه ک حساب نداره   از هر لباسی خوشت بیاد میتونی بخری بدون ترس ...

بسیار هم عالی 

ممنونم ازت دوست عزیز من