الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونستم این رو ممنونم بابت راهنمایی. اگر از افراد نی نی سایتی درخواست نیاد برنامه رو دانلود میکن ...
اونجا یه دنیای قشنگیه ک حساب نداره
از هر لباسی خوشت بیاد میتونی بخری بدون ترس کلاه بردای چون وقتی لباس دستت برسه خودت دکمه رسید میزنی پول میره ب حساب فروشنده ... وگرنه ب هر دلیلی نرسه دستت برنامه کمدا پول برگشت میزنن ب کارتت
زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
همسایمون هست ..مادرو دو بچن ..شوهرشو ولش کرد ..تامنو میبینه میگه لباس اکه دازین اطرافتون برامن بیار. ...
عزمزمه کدوم شهرید؟
سایز مادر و بچه ها رو پرسیدید به منم بگید.
منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت 💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت میمانم، حسین جان