2777
2789

میخواین خواهرمونو ببریم هی ارتودنسی خوب

و دندوناش آسیب دیده شده اما نمیدونیم کدوم دندون پزشکی خوبه هم برايه ارتودنسی هم برايه دندوناش

اگه می‌شناسید هم آدرسشو بگید هم شماره شو

اگه تجربه دارید خوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران

دکتر فتحی میرداماد عااااالیه دخترخاله من دندوناش خیلی بدجور بود الان چنان ردیف و شیک شده ک نگو اون ده سالش بود خالم هم ۴۰ سالشه براش انجام داد در صورتی ک دکترای دیگه میگفتن جراحی فک لازمه این با ارتودنسی براش دندوناشو درست کرده

شماره ندارم ولی تو نت بزنی میاد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خیلی ممنون حتما میزنم تو نت بیاره

پشیمون نمیشی چون من کارشو رو دندونای دخترخالم دیدم، من میگفتم این دندونا یا درست نمیشه یا جراحی میخاد یا سد سال طول میکشه اینقدر قشنگ شده ک منم ب سرم زده زیبایی برم پیشش😄😄😄😄

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

پشیمون نمیشی چون من کارشو رو دندونای دخترخالم دیدم، من میگفتم این دندونا یا درست نمیشه یا جراحی میخا ...

سلام ببخشید هزینه‌اش چقدر شده

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است
هر چه توان انسان کمتر باشد ادعایش بیشتر است
هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد

ببین عزیزم کلا بهترین سن واسه ارتودنسی زمانیه که بچه همه دندوناش درومده باشه. اگر 12، 13 ساله باشه زمان خوبیه واسه ارتودنسی. من یه دندونپزشک خوب تهران میشناسم حالا میتونی حتی مشاوره هم بگیری. دکتر نگار حدادی اینم آدرس سایتشه https://doctorhadadi.com/