2777
2789

لطفا تاپیکو ب این حاشیه هایی ک چ قدر خوندین و نخوندین و.... نبرین😅

شماها اگه حال روحیتون بد باشه و خسته باشین چطوری حال خودتونو خوب میکنین

چطوری خودتونو شاد نگه میدارین؟ 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیزم، تو میتونی از طریق کانال زیر سوالات خودت رو بصورت رایگان بپرسی و در جمع ما باشی

پرسش و پاسخ کنکوری
https://eitaa.com/porseshkonkouri

تیکر بارداری نیست  تیکر رسیدن ب کسی ک دوسش دارم...یک عدد خانم دکتر اینده  

به مشاورم میگم لطف کنه استراحت بذاره یه پارت

با مامانم یا خواهرم میریم بستنی میخوریم

با روانپزشکم حرف میزنم

اهنگ گوش میدم

با یکی از دوستام حرف میزنم

از الان به بعدم که دیگه جای خستگی نیست واقعا

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
عزیزم چیزی به اسم خستگی وجود نداره..اگه به خودت بگی خسته ام قراره خسته باشی...

خستگی هست دیگه وقتی صبج تا شب توی خونه باشی و کاری نداشته باشی خستگی هم ب وجود میاد

ربات ک. نیستیم ادمیم

فکر نکنم از روزی که شروع کردم شاد بودم 🥲 خیلی ضد حال خوردم پارسال چون تلاش کردم و نشد  امسال ...

بنظرم اینطوری فکر نکن، سعی کن زمانهایی ک حالت خوب نیست ب کاری برسی ک دوس داری و بعدش دوباره درس بخونی

درس خوندن بدون علاقه، خیلی اذیت کننده اس

منم گذروندم این روز ها رو

میفهمم

تیکر بارداری نیست  تیکر رسیدن ب کسی ک دوسش دارم...یک عدد خانم دکتر اینده  

الان که نه اما 

یادمه قبلا 

به هدفام فکر میکردم 

به ارزوهام 

به خواسته هام 

به اینکه الان بقیه دارن درسشونو میخونن و من نشستم زانوی غم بغل کردم 

به اینکه اگه قبول نشم دوباره باید بشینم بخونم 

به شرمندگی بعدش و... 

البته یکسال نشستم😃

متاسفانه سال دوم بهوش اومدم تازه 

به مشاورم میگم لطف کنه استراحت بذاره یه پارت با مامانم یا خواهرم میریم بستنی میخوریم با روانپزشکم ...

اره از الان ب بعد ک دوران خیای مهمیه

میدونی من جوری شدم ک حتی وقتی مشاورمم برام استراحت میزاره حوصله هیچ. کاریو ندارم

خستگی هست دیگه وقتی صبج تا شب توی خونه باشی و کاری نداشته باشی خستگی هم ب وجود میاد ربات ک. نیستیم ...

نه این مدل خستگی که تو میگی اصلن وجود نداره..خستگی مغزی چرا به خاطر ترشح اسید در سیناپس ها هست..اما اینی که تو میگی فقططط تلقین ذهنیه

اره از الان ب بعد ک دوران خیای مهمیه میدونی من جوری شدم ک حتی وقتی مشاورمم برام استراحت میزاره حوصل ...

واقعا

منم این مدلی شدممممممممم

فکرکنم رفتیم تو دوران افسردگی خفیف

من حتی حرف زدن هم یادم رفته، توی مجازی خوب حرف میزنم، میرم بیرون یا مغازه اصلا نمیتونم حرف بزنم، عجیب غریب شدم

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

کنکوری نیستم ولی فک کنم گوش دادن به اهنگ انگیزشی،فکر کردن به هدف خودش حالتو خوب میکنه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚