2777
2789

میگن کسانیکه خودشوو مقایسه میکننن به خاطر عدم عزت نفس.

من همش خودمو مقایسه میکنم وناراحتم.

چرا همکارام سابقه کارشون کمتره حقوقشون بیشتره؟؟

چرا بعضیا مثه بلاگراا انقدر زرنگن وپول درمیارن اون وقت من کارمندم با حقوق قانون کار.

خلاصه تو هرچیزی مقایسه میکنم و از خودم دلخورم.چه کنم به نظرتون؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مقايسه نميكنم 

قبلا ك سركار نميرفتم مقايسه ميكردم 

ديگه اعصاب خودم خرد نميكنم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

نه اصلا اینطور نیستم ،چون خودمو درک میکنم 

هرکس یه شرایطی داره ،دلیل نمیشه چون فلانی موفقه توام باشی

یکم خودتو دوست داشته باش

یه مثلی هست میگه زمانی که تو داشتی دیگران رو نگاه میکردی و حسرت میخوردی اون رو کارش تمرکز کرده بود و داشت به هدفش میرسید

من تنها چیزی که خودم رو با دیگران خیلیییییی مقایسه میکنم شخصیت و قدرت نفوذه افراده ،اخ حسرت میخورما

کسی رو میبینم شخصیت قوی و تأثیر گذاری داره فوری میخوام باهاش دوست بشم 

اخه میگن کمال همنشین رو آدم اثر میزاره 

یعنی چه جوری آدمایی؟؟؟

الان که فکر میکنم توضیحش سخته

خانم هایی که شخصیت قوی دارن ،با هوشن ،با علم حرف میزنن ،خوش مشرب هستن ،آن تایم و دقیقن  ،با برنامه ریزی زندگی میکنن،با بچه هاشون خوب رفتار میکنن و بچه ها شاید شیطون باشن ولی مودبن

خلاصه که زندگی تو مشتشونه

برا توضیحش چیزی به ذهنم نمیاد

سلام مقایسه کردن افت زندگی هر کسی هست

تو ظاهر زندگی اونارو میبینی و ظاهر زندگی اونارو با باطن زندگی خودت مقایسه میکنی و این ظالمانه ترین غلط ترین مقایسه هست.

عزت نفست که پایین هست ولی راهکاراش برای بالا بردنش فکر کنم گذرا نوشته بودم اما میدونم حتی عمل هم نکردی

صرفا با نوشتن و تاپیک زدن باور کن حالت خو ب نمبیشه

فقط چند نفر مثل خودت میان اونام انرزی منفی میدن  و جای بهبود حال همتون بدتر میشه. چون انرزی مثبتی نیست همه تو گلایه و شکایت هستن.

همین گلایه کردن تو جای گلایه خودت قوی کن رو خودت کار کن تا تو بهتر از اونا بشی 

اما دوره بلاگری و ..گذشته پویا به روز باش به ایده های نو فکر کن

تو ورزش و..میری میای تا حالت خوب باشه اما تاپیکات خوندم چندتاشو میبینم خوب نیست حالت پس هزینه که کردی بیهوده بوده.

اصولی باید برنامه بریزی ببینی چی میخوای چی داری و چیکار نیازه که به چیزای یکه میخوای برسی.

والا تاپیک زدن و ...چاره دردت نیست اینو باور کن.

سلام مقایسه کردن افت زندگی هر کسی هست تو ظاهر زندگی اونارو میبینی و ظاهر زندگی اونارو با باطن زندگی ...

همه حرفات متین ودرست.خودم میدونم کجای کارم استباه وغلط.میدونم باید درسش کنم تا حالم خوب بشه .ولی نمیکنم