2777
2789
عنوان

همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم.شما هم همین جورید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3281 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود منم همینطور ببین فقط میدونم هر کار کردم درست بوذ زنیکه آوازه هرزگی هاش ده جا پخشه شوهرش مثل پروانه دور ج.نده خانم داره می گرده بعد یه عن دهاتی پر مدعا دهاتی دیپلمه افتاده دنبالم وق میزنه مزخرف میگه فک کن هیز که بود، خرجم که نمی‌داد میگفت جوراب گه زاده گوز میگفت بزرگ شده هیچ گهی نبود الا یه هرزه وحشی دهاتی معتاد سادیسمی خاله زنک خرافاتی برگشته میگه تو دختر تحصیلکرده  شاغل شناسنامه  سفید هیچی نیستی الا زن من عن هرزه دهاتی کودن نادون با اون ج نده پست پلید پخمه زن و شوهر یکی از یکی گه تر گثز دهاتی بدذات پست پلید حیوون هرزه عقده ای گریگوری خودش ج.نده اش هیکل گنده مغز نخود پر مدعا فحاش گوز ابله 🖕🖕🖕هیز ، معتاد مست ,فحاش کودن نادون  یه بچه پولدار که از اول بچگی جیب پر پول 24 پای گیم چه می فهمه درد بدبختی چیه خاله زنک پررو لوس ننر بدذات کودن بار اومده با اون ج نده دهاتی بی خاصیت افتاده  دنبال من مرتیکه هرزه ظالم دیکتاتور خاله زنک عر میزنه مزخرف میگه کودن بی سواد پخمه تنبل تنه لش لوس ننر هرزه متجاوز از خداشه زنم شه ، هیچی نیست الا زن من عن از خداشه این توهین ، تحقیر ها رو تحمل کنه هرزه پست پلید کودن گوز حیوون زده ریده شاشیده تو زندگیم طلبکار کودن بدذات  پاشو گداشته رو خرخره ام عاشق منی به رور زن من شی تا ابد توهین تحقیر هیچی هم نیستی الا زن من عن عر میزنه چرند میگه گوز کودن