2777
2789
عنوان

چجوری شیرخشک بدم بچم

608 بازدید | 21 پست

سلام دخترمن۲ماهو۲۰روزشه،ازشب یلدا مریض شد این انفولازای کوفتیو گرفت ۴روز بیمارستان بستری شد ولی فرقی نکرد خودم مرخصش کردم بردم قم شکرخدا بهتره،ولی تواون ۴روزی ک بیمارستان بودیم انقد غصه خوردم وناراحتی کشیدم شیرم فوق العاده کم شده

ماکارانی،شیر،شیرافزا،خرما،شیره انگور،کله پاچه،چای،قرمه سبزی همه ایناروخوردم ولی افاقه نکرده احساس میکنم بچم گشنه میمونه،حالا میخام شبا بهش شیرخشک بدم تا سیربخابه،دیشب شیرخشک وشیشه شیر براش خریدم ولی نگرفت،یذره شیرخشک رفت دهنش بالااورد☹قبلا هم شیرخشک اپتامیل خریده بودم نخورد این سری نان خریدم بازم نخورد،شیشه هم اصن نمیگیره...خانومااا راه‌حل بدید چجوری بهش شیشه وشیرخشک بدم؟؟؟؟

والا نمیدونم ، شاید شیر خشک براش سنگینه از دکتر پرسیدی چی بگیری ؟ 

من پسرم از روز اول شیر خشک خورد ولی شنیدم شیر خشک چون خوشمزه تره اکثر بچه ها راحت میخورن 

شاید شیر شما خوشمزه تره 😊

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرشیشه های بی بی لند سایز صفر

شیشه چیکو

شیرم سوپرامیل خوش طمع تره ولی خب یکم سنگینه اگ دادی ب مشورت دکتر ی قطره پدی لاکتم بده دلدرد نشه

شیرتم امیدوارم راه بیفته

میگن فرنی شیرگاو زیره ارد عالیه واینکه تند تند دمنوش بخوری

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بیشترین چیزی ک باعث میشه شیرت زیاد بشه مک زدن بچته من ی مدت کم شده بود شیرم انقدر مک زد بچم ک همش  شی تو سینمه ن شیر افزا ن چیزیم نخوردم

بذار ب عنوان پستونکم شده فقط مک بزنه جدا هم بهش شیر بده

تا زمانی که وزن بچه روی نموداره یعنی داره شیر به حد کفایت مصرف می‌کنه ، اگر بهش شیر خشک بدی مسلما شکمش رو به اندازه همون مقدار سیر می‌کنه و از میزان مکیدنی که طی شب میتونست انجام بده کم میشه این یعنی تولید شیر کمتر و کمتر  

چون هر چقدر بچه بیشتر بمکه شیر بیشتر تولید میشه ، هر چقدر هم شیر از بدنت بیشتر خارج بشه شیر بیشتری تولید میشه

علتش هم اینه که بدن فقط چیزی رو تولید می‌کنه که کمبود داره اگر شیر توی سینه ت بمونه و بچه ت شیر خشک بخوره تصاعدی تولید شیر کمتر میشه 

میخوای شیرت بیشتر تولید بشه اولا ذهنیت اینکه شیرم کمه رو بریز دور چون این ذهن هست که وظیفه دستور تولید شیر رو میده وقتی تو باور داشته باشی که شیرت کمه واقعا تولید شیر کم میشه دوم تعداد شیر دهی رو بیشتر کن  سوم استراحت کن چهارم شیردهی شبانه رو جدی بگیره شب مکیدن خوب اتفاق بیفته به سرعت تولید شیر بیشتر میشه و به زودی میبینی شیرت جوری شره می‌کنه که کلافه بشی از خیس شدن لباست 

منم شیرم کمه بچم همش گشنه میمونه .عصه میخورم  

به جای غصه خوردن چند تا سوال از خودت بپرس ، اولا وزنش روی نموداره ؟ اگر آره پس اصلا نرو سوال های بعد همین جا متوقف شو و به افکار وسواسی بها نده و لذت بچه ت رو ببر 

دوما از کجا میفهمی همش گشنه ست ؟ 

بچه نیاز های متفاوتی داره توی اینترنت سرچ کن ترجمه گریه نوزاد فیلمشو ببین ، شاید واست جالب باشه بچه ای که گرسنه ست گریه ش با بچه ای که جاش خیسه یا با بچه ای که آغوش میخواد بچه ای که آروغ داره صداش متفاوته فیلم رو ببینی کامل فرق گریه ها رو می فهمی اون موقع به ازای هر گریه فکر نمیکنی گرسنه ست بهش شیر بدی بلکه همون نیازش رو رفع می‌کنی 

بچه ای که مشتش بسته ست گرسنه ست بچه ای که مشتش بازه سیره 

اینو گفتم که فکر نکنی هر گریه بچه مساوی شیر خواستنه 

سوما ، شیردهیت چقدر طول می‌کشه ؟ اگر بیشتر از بیست دقیقه بچه زیر سینه میمونه قبل از شیردهی ماساژ مخصوص میدی سینه ت رو ؟ موقع شیر خوردن وقتی فک بچه خسته میشه زیر چونه ش رو ماساژ میدی ؟ 

اگر ول می‌کنه سینه رو آروغ بچه رو حین شیردهی میگیری ؟ 

والا نمیدونم ، شاید شیر خشک براش سنگینه از دکتر پرسیدی چی بگیری ؟  من پسرم از روز اول شیر خشک ...

ن میترسم دکترببرم دوباره مریض شه بسکه شلوغه مطبا...‌این بچه اصن شیشه و پستونکم نمیگیره😑

سرشیشه های بی بی لند سایز صفر شیشه چیکو شیرم سوپرامیل خوش طمع تره ولی خب یکم سنگینه اگ دادی ب مشور ...

اولین شیشع و سرشیش همینابودن ک شما گفتی نخورد،چندبار سرشیشو عوض کردم دوباره نگرفت ایندفه شوهرم رفته سرشیشه گرد گرفته ک مثلا شبیه سینس بلکه بگیره ک اونم نگرفت،پدی لاکت بهش میدم گاهی دوستم این مارک شیرخشکو میده بچش ازش یکم میگیرم امتحان میکنم

دم نوش چی خوبه؟

بیشترین چیزی ک باعث میشه شیرت زیاد بشه مک زدن بچته من ی مدت کم شده بود شیرم انقدر مک زد بچم ک همش &n ...

حتما میدم تامک بزنه،خداکنه ازمنم دوباره راه بیوفته وگرنه بااین شرایط ک این شیشه نمیگیره خیلی سخت میشه

تا زمانی که وزن بچه روی نموداره یعنی داره شیر به حد کفایت مصرف می‌کنه ، اگر بهش شیر خشک بدی مسلما شک ...

درسته هرچی فک کنی همون میشه،من همش دارم میگم شیرم کمه و بچم گرسنه،استراحتم ندارم اصن توطول روز ک اصن دراز نمیکشم شباهم ک میخوابم هر۲ساعت براشیربچه پامیشم گاهی حتی همون ۲ساعتم نمیخابم