2777
2789
عنوان

چجوری شیرخشک بدم بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 21 پست
منم شیرم کمه بچم همش گشنه میمونه .عصه میخورم 

من توبیمارستان انقد غصه خورردم شیرم ک همیشه سرمیرفت الان دگ بابد انقد سینمو فشاربدم تا ۱قطره بیاد،خداکنه زودتر اوکی بشه وگرنه دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین شیشع و سرشیش همینابودن ک شما گفتی نخورد،چندبار سرشیشو عوض کردم دوباره نگرفت ایندفه شوهرم رفته ...

بااین تفاسیر پول همه اون شیرخشک شیشه رو بده پرستار بچه بیاد کمک کنه بهت خودتم یمدت فقططط کارت شیردهی و رسیدگی ب خودت باشه ظرف کثیف خونه کثیف کارا...همیشه وقت هست انجام بدی ولی بچت فقط ی بار تو این سن میمونه

انقد بزار بمکه تا بالاخره راه بفیته

گل گاوزبون لیمو اگ بچه دختره رازیانه میگن خوبه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ن میترسم دکترببرم دوباره مریض شه بسکه شلوغه مطبا...‌این بچه اصن شیشه و پستونکم نمیگیره😑

چرا بچه رو دکتر ببری ؟؟؟ 

خودت وقت بگیر برو مشاوره برای شیر خشک با دکتر صحبت کن 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید