2777
2789
عنوان

چرا تاپیک رو میبندین نینی یار ؟

207 بازدید | 12 پست

تاپیک بله یا خیر رو چرا بستین مگ هزینه گرفتم ازشون ؟با تاپیکای حس ششم چ فرقی داره مگ ؟ هزارتا از این تاپیکا من میبینم هرروز کسی باهاشون کاری نداره بعد من تا تاپیک میزنم زود قفل میکنید . عدالت رو برای همه اجرا کنید لطفا .ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب منتظر شدم مضطرب بودم سحر جون جوابمو ندادی بعد الان دیدم جواب دادی ولی تاپیک تعطیل شده😭 یادت میاد بهم چی گفتی؟؟💔

@نی_نی_یار_پنج ‍ عزیزم سلام وقتتون بخیر❤

میشه بگید چرا تاپیک تعطیل شد از دار دنیا و مکافاتش دلخوش به یه چیز کوچیک این سایت هستیم چرا تعطیلش کردن؟

سلام خوبی جان دلم

واست یه خبر دارم بهم گفته بودی ۴ یا ۳ماه دیگه برمیگرده برگشت ولی رفیقش برگشت دوستش بهم پیام داد گفت دوصتت دارم و این حرفا محلشو ندادم رفت الان دوباره کلافم کرده نمیدونم خود اکسمه یا واقعا رفیقشه درهر صورت ازت ممنونم سحرگل

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲