2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوک شدم...

642 بازدید | 27 پست

دوستان من ۴ ساله ازدواج کردم و سه ماهه زایمان کردم و از یک ماه قبل از زایمانم خونه مامانم هستم من بعد از زایمانم یه عمل سخت داشتم هنوز کامل خوب نشدم و اینکه بچم اصلاااا آروم نمیگیره یعنی کلا شرایط خونه رفتن رو ندارم و شوهرم هم همش میگه بمون خونه مامانت تو هنوز خوب نشدی و تنها نمیتونی از پس بچه بربیای منم نیستم کمکت کنم و ...و واقعا هم اینقدر مشغله‌اش زیاده نمیتونه خونه بمونه تو بچه داری کمک کنه...

تو این مدت که خونه مامانم هستم مدام میاد سر میزنه زنگ میزنه و چندباری هم من خونه رفتم کارهاش و انجام دادم و خونه رو مرتب کردم برگشتم...

امشب که اومده بود خونه مامانم سر بزنه یهو گوشیش دستش بود حواسش نبود تو واتساپ بود دیدم یه پیام براش اومده که چندتا استیکر بوس بود نگا کردم دیدم به اسم پسرداییش هست ولی خب شک کردم چون معمولا پسرداییش استیکر بوس برا شوهر من نمیفرستاد هیچ‌وقت...

تا دید دارم نگا میکنم گوشیش و برد پشتش هرکاری کردم گفتم بده دیگه گوشیش و نداد

از وقتی رفته همینطوور مدام فکرم درگیرشه

ممکنه خیانت کرده باشه؟؟؟ دوستان چیکار کنم؟ یعنی واقعا پسر داییش بوده یا کسی دیگه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو با مامانت برو خونتون

منم عزیزم سزارین بودمو و بچم کولیکی و بخیهامم چرک کرده در حدی که توان راه رفتن نداشتم اما خونه هر زن سنگرش محسوب میشه از من میشنوی خواهرانه هیچوقت سنگرتو خالی نذار 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻