2777
2789
عنوان

میکروبلدینگ و نانو بروز اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 6018 بازدید | 61 پست
منصرف شدی؟  اگر کامل بره و جاش نمونه خوبه که اگر دوست نداشتیم مشکلی پیش نیاد ولی فکر کنم جا ...

ن جاش نمیمونه کامل میره ماندگاریش خیلی کمه ب من گفت یکی شاید ۲ ماه بمونه یکی شاید ۱ سال بستگی ب پوستت داره من پوستم چربه میدونم زود میره🤦‍♀️

من سنم کمه گفتم ی چند سال دیگه میزنم حس میکنم 😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط شیرین سلطانی که سالنش ملاصدرا هست نرین،،یه آرایشگر گنداخلاق و بی ادب،،اصلا به نظر و درخواست مشتری احترام نمیزاره...اول میچاپه و بعد بقول خودش میگه من سبکم اینه...

والا اصفهان  هیچ کسی کار خوب نداره من رفتم غزاله نامجو گند زده با اون اسم و دک و پزش همشون رنگ ...

سلام خوبید؟ نامجو بد زد؟ خوب شد اینو دیدم میخواستم پیشش نوبت بگیرم

پیش کی بریم چرا اصفهان یه خوب نداره

سلام خوبید؟ نامجو بد زد؟ خوب شد اینو دیدم میخواستم پیشش نوبت بگیرم پیش کی بریم چرا اصفهان یه خوب ند ...

سلام عزیزم آره گند زد  تو ابروی من اصلا نمونه کارای پیجش مثل کاری که ارائه میده نیست متاسفانه  تازه من اینقدر حساس ۲ سال فقط تحقیق میکردم میخواستم برم تهران مریم حمزه ای  که تو کرونا بود حسش نداشتم اما مامانم پیش زرگریان انجام داد عالی شده از تابستان تا حالا خیلی خوب شده 

سلام عزیزم آره گند زد  تو ابروی من اصلا نمونه کارای پیجش مثل کاری که ارائه میده نیست متاسفانه & ...

سلام عزیزم شبتون بخیر 

منم امروز پیش نامجو زدم خیلی حس بدی پیدا کردم 

حس میکنم پهن زده برام با اینکه خییییلی گفتم طبیعی باشه و نمیخوام مشخص باشه 

میشه عکس بدین از ابروهاتون؟

سلام عزیزم شبتون بخیر  منم امروز پیش نامجو زدم خیلی حس بدی پیدا کردم  حس میکنم پهن زده ب ...

سلام شبتون خوش عزیزم من دوران کرونا زدم  بعدش سریع قرمز شد و خیلی تحمل کردم تا مهرماه مجدد انجام دادم عکس از کار قبلم ندارم اما پهن بودنش از بین میره مهم کارش و موادش که متاسفانه برای من خوب نبود و همون روز هم دو تا درگیری با مشتری داشت که خراب کرده بود 

زرگریان پیجشو دارید

شیدا زرگریان بزنی واست میاره ابروهای مامانم درست کرد از تابستان  تا حالا عالی یعنی اینطور بگم هر جا میره ازش سوال میکنن کحا انجام دادی کارش قبول دارم قیمتش بالاتر که ارزش داره

دوهفته همه جارو زیرو رو کردم تحقیق کردم از نی نی سایت چند نفر نوشته بودند فیبروز نگارهادی ،نمیدونم کدوم تاپیک بود ازتون تشکر کنم ولی خیلی راضی بودم  با اینکه خیلی حساسم ،ترمیمشم رفتم خیلی خوبه ابروهای خودمه ولی خوش حالت تر و پر تر همون که میخواسم 😍