2777
2789
عنوان

میکروبلدینگ و نانو بروز اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 6017 بازدید | 61 پست
کجا هست🤦‍♀️

والا من محل های اصفهان بلد نیستم،کلا پروازیه توشهرمون میاد میره سرشم خیلی شلوغ اما کار درست حسابی انجام میده ،اما سالنش میدونم اصفهان،بزار ببینم شمارش پاک نکردم 

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم  پیج نداره؟

چرا یادمه قبلا داشت بزن ببین فریاد میاد بالا اینستام پاک کردم بخاطر قندشکن

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
بذار وصل کنم اگه کار سرچ میکنم🤦‍♀️میام خبرشو میدم

باشه 

پهن نیست؟ واقعا خوبه

اره به نظرم که خوبه ،خوب هر مدلی بخوای میزنه

یکیشون اتفاقا پهن دوست نداشت، البته خودشم ابروهاش نازک و باریک بود خوب شده در کل

باز میخوای برو از نزدیک ببین و باهاش صحبت کن بگو پهن نمیخوای