2777
2789
عنوان

بدترین مریضی که تو زندگی تون گرفتید چی بوده؟خودمم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4258 بازدید | 143 پست
عزیزم خدا بزرگه.. نماز امام زمان بخون. تو قنوت به فارسی دعا کن برای خونه تون

از خدا دور شدم انقدر صداش زدم و جواب نداد که فاصله گرفتم الانم دیگه روم نمیشه برم سمتش ایمانم ضعیف شده و ازش به شدت دلگیرم

بلندترین فریاد من سکوت من است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز خوب نشدم بعد این همه سال چقد هزینه درمان کردم  چ شبایی تا صبح گریه کردم چقد دکتر رفتم چقد ...

واقعا برات ناراحت شدم 

واقعا سخته.. امیدوارم خدا  بلا رو سرش بیاره 

و خدایی که در این نزدیکی است❤️
از خدا دور شدم انقدر صداش زدم و جواب نداد که فاصله گرفتم الانم دیگه روم نمیشه برم سمتش ایمانم ضعیف ش ...

یه تایمی منم  5 سال از خدا دور شدم... از مشکلی که داشتم.. ولی تا صداش زدم و برگشتم.. جوابمو داد..بهش اعتماد کن

الهیییی چه خاطرات دردناکی 

خیلی بد بود خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

آرزو داشتم بدون درد بتونم بخوابم پدرم با آب داغ پاهامو ماساژ میداد تا دیگه گریه نکنم از درد 😔بنده خدا صبح زودم میرفت سرکار تو جوونی موهاش سفید شد خیلی زحمتمو کشید 🥺🥺

خیلی بد بود خدا نصیب گرگ بیابون نکنه آرزو داشتم بدون درد بتونم بخوابم پدرم با آب داغ پاهامو ماساژ م ...

خدا حفظش کنه برات❤️❤️❤️❤️

الان خوبی عزیزم 

اره عزیزم با دارو درمان شدم، یادمه مدرسه میرفتم یدفه حس کردم وقتی میخندم دهنم یه طرفش کج میشه روز ب روز سنگین تر شد و حتی موقع خواب پلک یکی از چشام بسته نمیشد

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱