2777
2789
عنوان

بدترین مریضی که تو زندگی تون گرفتید چی بوده؟خودمم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4254 بازدید | 143 پست
اره عزیزم با دارو درمان شدم، یادمه مدرسه میرفتم یدفه حس کردم وقتی میخندم دهنم یه طرفش کج میشه روز ب ...

خداروشکر که الان خدبی.. واقعا سخت بوده. 🥺

و خدایی که در این نزدیکی است❤️
با چه دارویی کنترل شد روماتیسم پیش کدوم دکتر رفتی 

پیش طب سنتی رفتم

با ترکیب عسل دارچین صبح و شب، عسل سیاهدونه فلفل سیاه زنجبیل ،  و چندتا داروی دیگه.

البته داروهامو قطع نکردم ولی اینا رو هم انجام دادم، بعد سه ماه دکترم گفت آزمایش هات عالیه و خوب خوب شدم🤗♥️😊

اگر نمی‌رفتم طب سنتی ، باید تا الان همین طوری کورتون و ضد التهاب می‌خوردم....اون دو سه سالی که خوردم، خییییییلی عوارض داشت....

بعد از اون چننننندین دوره حمله ی بیماری داشتم، ولی به لطف خدا با همین عسل دارچین و عسل سیاهدونه کنترل شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش طب سنتی رفتم با ترکیب عسل دارچین صبح و شب، عسل سیاهدونه فلفل سیاه زنجبیل ،  و چندتا داروی ...

خداروشکر چه شهری طب سنتی رفتی آدرسشو داری ؟بقیه داروهات نمیدونی چی بودن دست درست کرده بودن ؟

روماتیسم مفصلی....هنوزم هست...فقط یازده سالم بود که شب تا صبح از درد گریه میکردم...الحمدلله الان کنت ...

خیلی بده من شبه لوپوسم ،لوپوس آخرین درجه رماتیسمه!خدا بالا سر شاهده عین چی افتاده ب جونم هر دفعه یه جارو آسیب میزنه، تا میرم اونور رو درمان کنم اینور درگیر میشه سال هاست دارم فقط می جنگم جوونیم رفت سنم رفت بالا و بخاطر مریضی نتونستم تصمیم دزست بگیرم،قبل مریضی داشتم برا آزمون استخدامی حاضر میشدم رفته بودم هلال احمر دوره ببینم..یهو آوار شد زندگیم..هرچند سال های قبل شم دختر سخت سری بودم ولی دیگه این همه بلا تو بدنم نبود تک توک بود