2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا نه تو این وضعیت؟😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 40 پست
خونمون مال خودمونه ماشینم داریم وضع مالیمونم خداروشکر متوسطه اما نمیدونم واقعا چیکار کنم

عروسی بگیر، اگه فامیل کادو بدن هزینه جبران میشه و میرید ماه عسل اگر هم کادو ندن تا عید میرید یه مسافرت خوب

در جایی همین نزدیکی خدا صدای ما را میشنود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باز شما منطقی من یه آدم فوق العاده شکننده ام و آنچنان منطقی نیستم

پس .اگ‌اینجوریه صدرصد عروسی رو بگیر حتی این سوالت هم‌خییییلی شک درش هست پس عروسی رو بگیر هزینه هات کلا فراموش میشه میره .فقط یادت میمونه ک چ عروسی گرفتی ..

باور کن کادو زیاد بهت میدن ..

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

حتما عروسی بگیر حتی شده پنجاه تا مهمون داشته باشی. من خودم تو اوج کرونا ازدواج کردم و عروسی نگرفتم فقط ی لباس و عکس ولی خیلی حسرت میخورم هر عروسی ک میرم غم عالم میاد سراغم... زندگی خوبیم داره ولی خب عروسی گرفتن خیلی خوبه 🙃

پس .اگ‌اینجوریه صدرصد عروسی رو بگیر حتی این سوالت هم‌خییییلی شک درش هست پس عروسی رو بگیر هزینه هات ک ...

مادرشوهرمم میگه کسایی رو دعوت کنیم که ارزششو دارن

بعد فامیلاشون جورین که میلیونی پول میندازن

مادرشوهرمم میگه کسایی رو دعوت کنیم که ارزششو دارن بعد فامیلاشون جورین که میلیونی پول میندازن

چی بهتر از این .دختر برو عروسی بگیر ..وضعیت هر جور ک باشه مهم دل ادمه ..باور کن فامیلایی داشتیم اصن فکرشم نمی‌کردیم عروسی بگیرن ی عروسی توپی گرفتن زنه طلاق گرفته بود بچه هم داشت گفت عروسی میخوام..

تو هم جوونی عروسی نیازه هر دختره بهت قول میدم‌هیچ وقت پشیمون نشی .

گلم تو ماه عسل هم بخوای بری اینقد خرج ب پات میفته ک نگو ..

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤