هعی لعنت ب تنبلی تخمدان هرماه دارم دارو مصرف میکنم پنج ساله اقدامم و س بار سقط هم خودم هم شوهرم عشق بچه ایم از بی بی چک متنفرم دیگه خدایا کی بشه تاپیک بارداری بزنم انقد حس خوبی ب مامان شدن دارم بین تموم این دردام فقط یچی تسکین میده منو شوهرم میگه بی بچه ام دوستت دارم انقد نذر و دعا و انواع دارو کاش خدا به هرکس ک بچه نداره ببخشه خیلی داره سخت واسم میگذره.امروز خیلی گریه کردم دلم حس مادرانه میخاد خدایا بشنو منو.خواستم حرفامو اینجا بنویسم ک بمونه سال بعد بیام بخونم ببینم خدا چی خواسته برام... سیزدهم/دی ماه/چارصد و یک .ب وقتِ یازده شب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم الهی که هر چه زودتر به خواستت برسی. ی مدت رها کن بهش فکر نکن گاهی همین ک خیلی ذهنتو درگیرش میکنی نمیزاره بهش برسی الهی ک هرچی ب صلاحتون اتفاق بیفته
مردی کلینیک داره تهران فوری بری پیشش تاریخ حاملگی و جنسیت بچتم میگه اون روح پاک ومعنوی داره تابحال ده هانفروپیشش معرفی کردم دوسه جلسه هم سنتی روسون کارکرده همون جلسه اول جنسیت بچشونم گفته ببین میخوای بچه بیاری حتمابرو
منم شش سال هر چهار ماه شش ماه به زور آمپول یا قرص پریود میشدم ... کلی تلاش کردم تا بلاخره خدا قسمت کرد حامله شدم ..
ان شاالله که خدا قسمتت کنه بچه سالم و صالح
میدونی استرس باردار شدن خیلی بده و باعث میشه تاخیر بیوفته تو بارداری ... من خودم ماهی که هی بی بی چک استفاده میکردم باردار نشدم ماهی که کلا فکرم درگیر یه چیز دیگه بود باردار شدم
این مطالب بخون برای زود باردار شدن و تقویت تخمک و اسپرم و بعد هم زیبایی و هوش و خوش روزی بودن بچه