2777
2789
عنوان

خواهرای گلم یه لحظه بیاین🙂❤

134 بازدید | 17 پست

میخوام یه چیزی راجب زندگیم بگم منو خواهرتون بدونین و قضاوتم نکنین هرچی میگم خدا شاهده حقیقت داره🙂💋

ببینین من ۱۸سالمه و تا رسیدم تو این عدد ۱۸ خیلی سختی کشیدم و بدون سایه ی پدرم بزرگ شدم ولی بازم خداروشکر🙃 ۵ساله عاشقه یه پسر شدم اونم حدود سه ساله عاشقمه بخدا تا حالا نوک انگشتشم بهم نخورده ۱۶سالشه حالا میدونم میگین هنوز بچه س ولی بخدا خیلی دوسم داره همه ی فامیلاش میدونن با همیم یه جورایی فامیلیم خوب میشناسمش با مامان باباش هم گاهی حرف میزنیم راجب رابطمون و هردوشون راضین مامانمم راضیه 

درسته سنش کمه ولی اندازه ی یه مرد سی ساله کار کرده همش رابع ازدواجمون حرف میزنه میگه یه سال دیگه میام خاستگاریت دوسال بعدش عروسی کنیم

حالا با دیدی که از اطرافتون و تجربه هاتون دارید بنظرتون خوشبخت میشیم باهم؟ یعنی سنمون مانع خوشبختیمون میشه یا نه🙂

دختری از دیار کورد🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اوم پسر 16 ساله هنوز اندامای بدنش ب سایز موردنظر و هورموناش به قدر کافی ترشح نشده که تاحالا انگشتش نخورده

تا بیاد 20سالش بشه هزار رنگ عوض میکنه

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

اینجوری که تعریف کردی پسرخوبیه

خداکنه سنش که رفت بالاتر هم اینطوری باشه 

میشه عکس بدی ببینیم کنجکاو شدم پسر ۱۶ ساله ای که

اندازه ی سی سال کرده رو ببینم 🥺

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

به نظرم خیلی زوده من ۱۷ سالگی ازدواج کردم شوهرم ۱۹ سال با عشق بود ولی بعد یک سالو نیم هردو به شدت پشیمونیم اونم میگه بچه بودم خر بودم بزار سنتون بیشتر بره بالا یا مثلا چندسال نامزد بمونین تا مطمعن بشین اولش عشق و عاشقی ولی وقتی مشکلات زندگی بیاد وسط باید طرف مرد باشه ن تنها عاشق

عزیزم اوم پسر 16 ساله هنوز اندامای بدنش ب سایز موردنظر و هورموناش به قدر کافی ترشح نشده که تاحالا ان ...

نه اینطور نیس خوب میشناسمش خیلی پاکه ذاتش خوبه همش کار میکنه الانم سرکاره تا ۵ صبح کارتشم داده به خودم که ازش خرج نکنه پس انداز کنم

دختری از دیار کورد🙂

دقیقا فازتون چیه که میخواید اینقدر زود ازدواج کنید؟؟؟

خب صبر کنید تا هر دو بزرگ و عاقل و بالغ بشید اونوقت تصمیم بگیرید. تا اون موقع  هم شناختتون از خودتون  و معیاراتون بیشتر و کامل تر میشه و هم شناختتون از همدیگه.

نه اینطور نیس خوب میشناسمش خیلی پاکه ذاتش خوبه همش کار میکنه الانم سرکاره تا ۵ صبح کارتشم داده به خو ...

گل من به نظرم ارتباطتون اشتباهه

ولی خانوادت صلاحت رو بیشتر میدونن 

با اونا مشورت کن

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
دقیقا فازتون چیه که میخواید اینقدر زود ازدواج کنید؟؟؟ خب صبر کنید تا هر دو بزرگ و عاقل و بالغ بشید ...

آخه اصلا قرار نمیزارم باهم کم همو می‌بینیم همش سرکاره بخدا هرشب دلمون واسه هم تنگ میشه گفتیم حداقل عقد کنیم بعدسه سال ازدواج

دختری از دیار کورد🙂