2777
2789
مثلا یه روز کالری پونصد فقط بخور یه یه روز درمیون دوازده ساعت فقط اب بخور غذا نخور

اینجوری بدنه خودشو داغون کنه که لاغر شه میدونی چقد ضرر داره؟ ویتامینایه بدنش دفع میشه ریزش مو‌میگیره ...بعد یدونه نونو یه تخم‌مرغ بخوره با یذره سبزیجاتو اینا میشه ۵۰۰ کالری اینجوری زنده میمونه؟ یه ادمه بالغ ۲۲۰۰ تا ۲۸۰۰‌کالری روزانه باید دریافت کنه حتی الان که من رزیمم روزی ۲۵۰۰ کالری دارم دریافت میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرصای ویتامین اینا بخوریم چی

ببین این رژیم که خیلی اب بخور کم بخور روزی چقد کالری دریافت کن اشتباهه ...حالا من دکتر رفتم بم گفت نخوای بیای هم تو بخور همه جیز کم بخور اروم اروم بخور هر وقت حس سیری کردی از سفره دور شو قبل و بعد غذا اب نخور هر وقت احساس کردی به شیرینی جات علاقه داری  اول اب بخور بعد کشمش یا میوه چیزایه طبیعی ...این رژیمایه سر خود الکی همه برا بدن مضرن من الان با رژیمم روزانه ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ کالری دارم دریافت میکنم باز احساس ضعف دارم قبلش ۴ برابر تو روز م۱رف داشتم همهههه چی مثلا یهویی دولیوان برنج میذاشتم‌با یه قابلمه اندازه دوسه نفر خورش میخوردم الان ۱۲ قاشق برنج با دوسه قاشق خورش ...کلا کم‌بخور همیشه بخور نخوا که یه ماهه ده کیلو‌کم‌کنس‌انقدری که به بدنت ضرر میرسونه فایده نمیرسونه اب زیاد باعث از بین رفتن ماهیچه و ویتامین بدن میشه تو بجا اینکه لاغر شی ماهیچه هاتو‌از دست میدی کلا بیشتر از ۸ لیوان اب تو روز خوب نیست