2777
2789

بعد ۱۳ سال دوستی ازدواج کردیم، پدرشوهرم از چندسال قبل ورشکسته شده بود و یه سری هزینه های زندگی با همسرم بود وقتی ما عقد کردیم بعدش دیگه رسما تمام هزینه ها رو انداختن رو دوشش و از اجاره ی خونه تا خرج تحصیل برادر کوچیکه ، ما هم خشک و خالی عقد کردیم فکر نمیکردم در این حد دست خالی باشن ، همسرم درآمدش خوبه ولی نه برای یه خانواده ۴ نفره و دانشجو ... اول زندگی احساس بدی دارم راهنماییم کنید لطفا

دستت فقط توی جیب خودت باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فک کنم باید قبلش شرایط رو در نظر میگرفتی  

اخه این همه سال دوستی کم نیست واسه اشنایی کامل🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نزار تو مشکلاتش حس کنه تنهاش میزاری یا بهش کنایه میزنی به هر حال ایشون هم تو موقعیت ناخواسته قرار گرفتن و رضایتی ندارن. کادو و جشن و همه رو حتی بعد از گذشت ۵ سال هم با گرفتن جشن سالگرد میشه جبران کرد ولی بعضی خاطرات هرگز از ذهن ها پاک نمیشه

عزیزم فک کنم باید قبلش شرایط رو در نظر میگرفتی     اخه این همه سال دوستی کم نیست واسه اشن ...

خودش هم توی شوکه قرار نبود اینجوری کنن باهاش

😢😢 عددو‌ درست نوشتی گلم ؟؟ 😶‍🌫️😶‍🌫️

چرا این همه مدت به پاشون نشستی ؟ خانواده ها راضی نبودن ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
نزار تو مشکلاتش حس کنه تنهاش میزاری یا بهش کنایه میزنی به هر حال ایشون هم تو موقعیت ناخواسته قرار گر ...

منم شغل مناسبی دارم احساس میکنم انتظار داره حتی خودم برای خودم حلقه بخرم میگه من هرچی دارم خرج خانواده میشه نمیتونم ولشون کنم 

😢😢 عددو‌ درست نوشتی گلم ؟؟ 😶‍🌫️😶‍🌫️ چرا این همه مدت به پاشون نشستی ؟ خانواده ها راضی نبودن ؟

مادر اون راضی نبود و پدر من جفتمون برا هم صبر کردیم تا اینکه بالاخره قبول کردن 

منم شغل مناسبی دارم احساس میکنم انتظار داره حتی خودم برای خودم حلقه بخرم میگه من هرچی دارم خرج خانوا ...

من خودم شخصا اگر به جای شما بودم هر کاری از من برمیومد انجام میدادم برای من هیچ چیز جایگزین عزیزانم نیست و تمام تلاشم رو می کردم تا کمکی که سهم منه رو تو مشکلات انجام بدم. 

من خودم شخصا اگر به جای شما بودم هر کاری از من برمیومد انجام میدادم برای من هیچ چیز جایگزین عزیزانم ...

منم میتونم با شغل خودم زندگیمونو بچرخونم فقط نمیدونم چرا احساس بدی دارم ازین بابت