2777
2789

اصلأ نگران نباش خدا میدونه چقدر به برادر زادم محبت کردم نزاشتم اب تو دلش تکون بخوره روزی ده ساعت خونه ما بود خیلیم دوسم داشت جوریکه اوایل بهم میگفت مامان در حالیکه بلد بود بگه عمه اما خب آخرش عاشق مامان خودشه و این کاملآ طبیعیه حتی الان ک شش سالشه گاهی باهاش شوخی میکنم میگم من خوشکل تر از مامانتم میگه تو خوشکلیا اما مامان من خوشکل ترینه 😂😂 بچها بخصوص پسر بچها آخرش هرکار نکنی عاشق مامان خودشونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چطور میاد خونه پیش خودت ؟

اره خیلی دوسشون داره عاشقشونه ولی تا من نرم نمیره خونشون بیشتر وابسته به خودمه ولی میگم ما خونمون یه جا نیست یه جا بودن کارو سخت میکنه حتما رفت و آمدو مدیریت کن

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎