2777
2789
نه اونا ب زور میان میبرنش نوه اولسونه زیاد دوسش دارن

اوه اوه دقیقا عین من انقدر حرصیه من دائما حرص میخوردم چیزیم نمیشد گفت ناراحت میشدن😑

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که واسه خودت بگیربخواب من سه تا آرم کوچیکه شش ماهشه روانی شدم ا بی‌خوابی وکارزیاد

نوزادم ۴۵روزه هست از کی قلت میزنع کپ میشه؟؟از کی گردن میگیره؟؟

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
نه اونا ب زور میان میبرنش نوه اولسونه زیاد دوسش دارن

نه ،به زودی که شیطونیاش شروع بشه نمیزارن خونش که چیزیو بشکنه یا بهم بریزه 

در شرایطت بودم برعکس بود تا بچه کوچیک بود تا ۶ماهکی هی میبردن از ۶ماهگی شیطنتش شروعشد نمیبردن

تازه یکبار برده بودن بچه سرش خورده بود یک جا ،شوهرم روی سر من داد میزد چرا مراقب بچه نبودی ،بچه اتو نباید تنها میزاشتی فلان همگی طلبکارم بودن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نه بابا عقل فهم بشه فقط انتخابش تویی.بچه من تا دو سالگی هم منو تحویل نمیگرفت.حالا دیگه نگاه کسی دیگه نمیکنه

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.

ببین اشتباه منو نکن منم فک میکردم چون مادرشم بذارم ی وقتایی خونه مادر شوهرم وابسته نمیشه اما الان شب و روزم شده گریه همش فک میکنم اونارو دوس داره اصلا وقتی اونارو میبینه بغلم نمیاد منو نمیشناسه و.... خیلی چیزای دیگه

این کار نکن

جاریم تا یکی بچه شو بغل میگرف سریع میگف پوشکش کثیف شده باید عوض کنم من با خودم میگفتم چقدر حساسه حالا چی میشه یکم بغلش کنن

اما الان هر لحظه ام با رنج میگذره

یکم که بزرگتر بشه از یه سالگی به بعد کم کم بهت وابسته میشه چون بیشتر پیش تو میمونه وتو مادرشی .من دخترم یکی میاد خونمون میره بغلش میگه منو ببرین بیرون .فقط به خاطر اینکه بره بیرون بازی کنه اینطوریه..درست میشه نگران نباش