2777
2789

ترمیم کردم اما گفت به عصب نرسیده انشالله که همینطوره

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ترمیمم کردم به عصب رسید الان ایمپلنت کردم 

بعد عصب کشی بازم دندونتون به درد نمیخورد و مجبور شدی بکشیش ؟چند سال بعد ؟

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
من ترمیمم کردم به عصب رسید الان ایمپلنت کردم 

من قبلا ترمیم کرده بودم با مواد سیاه رنگ 

الان به عصب رسیده میخوام بگم مواد سفید برام بزن 

ولی هنوز یه طرف دندونم از مواد سیاه مونده به نظرت انجام میده یا میگه کلا باید مواد سیاه را بتراشم ؟

بله من چند سالی ترمیم بود حدود دو سه سال بعد به عصب رسید عصب کشی و پر کردم حالا فعلا ببینم چند سا ...

لطفا سوالی که بالا پرسیدم در مورد رنگ مواد را جواب بدید ممنون 

بعد عصب کشی بازم دندونتون به درد نمیخورد و مجبور شدی بکشیش ؟چند سال بعد ؟

دندونم شکست بعد چندماه بعد روکشش کردم بعد ۹سال کارکرد بعد ۹سال عفونت کرد مجبور شدم بکشم ایمپلنت کنم جمعا ۹سال برام کارکرد 

من قبلا ترمیم کرده بودم با مواد سیاه رنگ  الان به عصب رسیده میخوام بگم مواد سفید برام بزن  ...

منم یه دندون دارم نصفش سیاه پر شده نصفش سفید ولی با سیاه پر کن دوومش بیشتر سفید زود از بین میره تجربه دارم 

منم یه دندون دارم نصفش سیاه پر شده نصفش سفید ولی با سیاه پر کن دوومش بیشتر سفید زود از بین میره تجرب ...

خوشم نمیاد تو دهنم سیاه باشه 

خوشم نمیاد تو دهنم سیاه باشه 

ولی دندونت رو محکم تر نگه میداره ماندگاریش بالاست بعد سفید طوسی میشه بعد یه مدت به خدا منم با سفید پر کردم عصب کشی که کردم دندونم و مواد تغییر رنگ دادن