2777
2789

نه میتونم بپرسم 

نه بهشون درس بدم 

حوصله ندارم بپرسم 

موقع یاد دادن عصبی میشم 

دخترم دوم ابتدایی هست دلم براش میسوزه 

کتابو میاره میگه بپرس 

میگم برو بعدا بابات بپرسه

شوهرمم که شب دیر میاد اینا خوابن

انگار سخت ترین کار جهانه برام درس پرسیدم

❌ لایک ❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد خوبه میگه بیا بپرس. منم دومی دارم بزور مینشونمش بپرسم ازش😀برا دیکته اینقد باید بدوم دنبالش. و ...

😂😂 خودم بهش میگم بخون تا بپرسم

اینم میاد میگه خودنم بپرس 

میگم نمیتونم😑

❌ لایک ❌

دختر خوب گناه داره بچت ، یعنی چی حوصلش رو ندارم . مثل این می مونه که مهمون دعوت کنی خونت بعد بداخلاقی کنی باهاش و بگی حوصلت رو ندارم 😐😐😐😐

ما پدر و مادرا بچه ها رو به دنیا آوردیم ،این کارا وظیفمونه  هر چقدر هم سخت باشه برامون . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
100 درصد منم هستم ولی تاحالا دکتر نرفتم ک بفهمم حال و حوصله هیچی رو ندارم

خوب چرا دکتر نمیری ؟ عجیبه که هم مشکل رو میدونی هم راه حلش رو ولی کاری براش نمیکنی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عصابم نمیکشه دکترم برم حوصله قرص و دارو رو ندارم😢

وای دختر خوب چون افسرده ای حوصله نداری ، اصلا برای همین باید بری دکتر دیگه ، وقتی دارو بگیری بهتر میشی . به خاطر خودت هم نمی تونی به خاطر بچه هات خودت رو  مجبور کن