2777
2789
عنوان

شوهرم ميخواد خرج عمل خواهر زاده شو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 187 پست
یبار تو همچین تاپیکی یه خانمی بود اصرااااار داشت عروس چه حقی داره تو رابطه خواهربرادری دخالت کنه خوا ...

دقیقا 

کامنتهارو که میخوندم اونایی که کمک دریافت کردن ، با استارتر مخالف بودن و بالعکس

اما در حقیقت تصمیم درست اونه که اختلافی در رابط زوجین ایجاد نکنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
منم یه خواهرشوهر دارم که عادت کرده از شوهرم پول بگیره ولی خداییش برمیگردونه نمیگم پس نمیده پس میده ا ...

چقد لج دراره واقعا خدا صبرت بده 

اکثرا هم اینجورین این مدل داداشا نمیتونن نه بگن ب خاهرشون هرجور شده پول جور میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرای این دور و زمونه خرج خودشونم نمیتونن در بیارن تو این مملکت چه برسه به خرج دادنه بقیه من خودم ش ...

درسته معنی دست تو جیب بودنم فهمیدیم  

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
یک کلمه یاد گرفتین قضاوت ربط و بی ربط استفاده میکنید

خب راست میگه 

شما از کجا میدونی برا چی همچین نظرایی میدن؟؟ 

من خودم تو خونواده ای بزرگ شدم که پدرم همییییشه هوای خواهر برادراشو داشت، اخرش چی شد؟؟ هزار بی احترامی به پدر ومادرم کردن چون لطف پدرمو وظیفه دونستن و ما هر روز به خاطر ناراحتی پدرم میشکنیم ولی کاری هم نمیتونیم بکنیم 

گربه بودن یه عده از ادما باعث میشه ادمای دلرحمم پشیمون بشن از خوبیاشون 

حالا فهمیدین چرا میگن قضاوت نکن

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
بحث انسانیته عزیزم ما همه یک خانواده ایم

کاره انسانی هم نباید طوری باشه که باعث ازرده شدنه همسر بشه 

یا طرف باید قبل عقد این مسائل رو برای همسرش روشن کنه یا اگه نکرد احساسات همسرش رو چه مرد و‌چه زن رو در نظر بگیره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
چقد لج دراره واقعا خدا صبرت بده  اکثرا هم اینجورین این مدل داداشا نمیتونن نه بگن ب خاهرشون هرج ...

اره چون میاد یه چیزی میگه که شوهرم دلش میسوزه خود منم دلم میسوخت میگفتم داری بده ولی خداروشکر این قضیه‌ی طلا خریدنش لو رفته باعث شده دیگه شوهرم دلش براش نسوزه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دقیقا  کامنتهارو که میخوندم اونایی که کمک دریافت کردن ، با استارتر مخالف بودن و بالعکس اما در ...

من ازونام که به خانواده شوهر کمک میکنن

ولی مخالف حرفای استارترم

چون پای عمل بچه وسطه

اینم در نظر بگیر همسراستارتر خودش این پیشنهادو داده

الان بره بگه نه پول نمیدم خب میفهمن زیرسر عروسه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
آخه اگه پولشو حیف و میل نمی‌کرد جمع میکرد برای خودش  ما هم کمتر اذیت می‌شدیم تو عقد  شوه ...

اینا بلاخره میفهمن کارشون اشتباهه ولی دیررر 

دگ تا اون موقع کلی سرمایه از دست دادن 

کاره انسانی هم نباید طوری باشه که باعث ازرده شدنه همسر بشه  یا طرف باید قبل عقد این مسائل رو ب ...

عزیزم قرضه قرض

اگه مشکل داشته باشی دلت نمیخواد خانوادت کمکت کنن ؟

اگه خانوادت مشکل داشته باشن‌کمک نمیکنی ؟

تمام دیگه

در انتظارِ فرزند😍 باوان و باور اسمشونه و خدا به زودی بهمون میده، من مطمعنم💚 خدا جونم شکرت

ببین سر سلامتی ادم به درد هم نخوره کجا میخاد دست همو بگیره؟؟وقتی پول نقد داره اره چرا ک نه 

خواهرشه بذار بده 

من سر پول بیخود  دادن خیلی سخت میگیرم ولی مریضی نه 

خیلی باید دلت سیاه باشه ک ببینی ندارن و ندی 

تیبا هم انچنان ماشینی نیست ک بگی وای چقد وضعشون خوبه 

من ازونام که به خانواده شوهر کمک میکنن ولی مخالف حرفای استارترم چون پای عمل بچه وسطه اینم در نظر ...

طرف دلش نمیاد ماشینش یه مدل پایین بیاد و همه چیز بهترین میخواد ولی راضیه خونه برادرش مخزوبه بمونه و برادرش پیاده ....خداازاین خواهرا قسمت گرگ بیابونم نکنه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

دقیقا اکثر کسایی ک داداشه مجرد خرج داده بهشون اصلا خوششون نمیاد از ازدواج طرف با زنش هم مشکل خواهند ...

من مجردم برادرم همیشه بهم پول تو جیبی میداد 

از وقتی زن گرفت حتی نزاشتم دیگه بهم عیدی هم بده 

چون میدونم اون پول دیگه برا برادرم تنها نیست 

همه رو به یه چوب نزنید 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
یبار تو همچین تاپیکی یه خانمی بود اصرااااار داشت عروس چه حقی داره تو رابطه خواهربرادری دخالت کنه خوا ...

دقیقا همینه.بعضی انقدر بی منطق حرف میزنن که آدم هیچ نتیجه‌ای نمیتونه بگیره جز اینکه این آدما همونایی هستن که عادت کردن از داداشون پول بچاپن و حتی نمیتونن اینجا تو فضای مجازی تحمل کنن کسی بگه نه داداش نباید به خواهرش پول مفت بده

خب راست میگه  شما از کجا میدونی برا چی همچین نظرایی میدن؟؟  من خودم تو خونواده ای بزرگ ش ...

شما اول برو ببین من چی گفتم بعد اون کاربر در جواب کدوم حرف من گفته قضاوت بعد بیا نظرتو بگو

من گفتم دلتونو گنده کنید خدا به هرکس به اندازه لیاقتش میده

این حرف من چه ربطی به قضاوت داشت دقیقا؟😐

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊