2777
2789
عنوان

میـدونستی؟!؟!؟!!!!!!؟؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 46 پست
سندرم سلنوفیل دارم دیوانه وار عاشق ماهم یه عالمه گالریم عکس ناهه نگاه میکنم آرامش میگیرم 

یکی از دوستامم همینه

کل اتاقش از روتختیش گرفته تا در دیوارا همش ماهه😁

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خداروشکر مریضم گشاد نیستم    

خداروشکر بدون عذاب وجدان میخابم چون مریضم مریض احتیاج به استراحت‌ داره😅😅

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
خوب منم فهمیدم ک میسوفونیا دارم و واقعا ازار دهندس خصوصا برای بیماران میگرنی  اسی جون خیلی مطا ...

خیلیا دارن 

خواهش میکنم💚

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
بهترینش کلاین لاوینه 😂

آره لنتی خیالم راحت شد از گشادی نیست 😂😂

فرستادم برا شوهرم 

زنگ زده میگه همینجوری در طول روز کلا خواب بودی هیچکس نمیتونست چیزی بهت بگه حالا دیگه از این به بعد میخوای با کلاین لاوینت (به مسخره گفت) زخمیمون کنی😂😂

گفتم همینی ک هست حالاام مزاحمم نشو وقته کلاین لاوینمه😂😂

😎

آره لنتی خیالم راحت شد از گشادی نیست 😂😂 فرستادم برا شوهرم  زنگ زده میگه همینجوری در طول روز ...

وای شما خیلی باحالین چه بامزه گفتی وقت کلاین لاوینمه

میگما ولی اسم مریضیا هم باکلاس شده 🤣

وای شما خیلی باحالین چه بامزه گفتی وقت کلاین لاوینمه میگما ولی اسم مریضیا هم باکلاس شده 🤣

فداتشم😉

آره لنتی همینه دیگه اسما باکلاس شده باعث میشه تاثیر گزاری بیشتر باشه 

کلاین لاوین همون تنبل خودمونه ولی خب شما ببین تنبل کجا کلاین لاوین کجا لامصب خیلی قشنگو تاثیر گزاره...😬 

فداتشم😉 آره لنتی همینه دیگه اسما باکلاس شده باعث میشه تاثیر گزاری بیشتر باشه  کلاین لاوین هم ...

حالا من کلاین لاوین مطالعاتی دارم خیر سرم کنکوری ام اونوقت میام سروقت کتابا خوابم میگیره 🥲

حالا من کلاین لاوین مطالعاتی دارم خیر سرم کنکوری ام اونوقت میام سروقت کتابا خوابم میگیره 🥲

عالی بود😂😂😂پس منم کلاین لاوین کارای خونه دارم🙆🏻‍♀️

عزیزم انشالله موفق بشی😉