2777
2789
عنوان

امتحان زبان

118 بازدید | 7 پست

سلام 

من یه مشکلی دارم 

من دوست دارم نمره امتحانم خیلی خوب بشه فردا هم امتحان دارم 

علاقه زیادی به زبان ندارم ولی دلم میخواد جوری بخونم که نمرم خوب بشه ولی اصلا بلد نیستم چجوری درس بخونم این کلافم کرده چیو بخونم بهتره کلمات نداره مثل زبان راهنمایی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز امتحات زبان داشتم یه جوری سوال داده بود که عیشکی تا اخر جلسه نمیتونست پاشه

اره منم از همین میترسم هم معلمم سخت گیره هم اینکه سوالایی که معلممون برا امتحان میده رو بعضی وقتا جابه جا میکنن همش از همون سوالا بهمون نمیدن و اینکه زبان منم ضعیف میترسم خراب کنم

من امروز امتحات زبان داشتم یه جوری سوال داده بود که عیشکی تا اخر جلسه نمیتونست پاشه

دیروز مثلا منم امتحان فارسی داشتم خوندم حسابی رفتم سر جلسه دقیقا به سوالاتی داده بود که معلممون بهمون گفته بود ازشون سوال نمیاد 🥲