2777
2789
عنوان

دیشب خونه مادربزرگم

236 بازدید | 13 پست

دیشب ک مادربزرگم اینا از مسافرت اومده بودن همه دور هم جمع بودیم،معمولا وقتی دور هم جمع میشیم داداش من ک ۹سالشه با پسر خالم ک ۶ سالشه دعوا میگیره.

نمیخام از داداشم طرفداری کنم ولی دیشب حق با داداشم بود.اما خاله م از بچش طرفداری میکرد.خاله م همیشه حتی اگ بچش داداش منو بزنه بازم از بچش طرفداری میکنه ولی در این حال بابای من میگه بچه کوجیکه یا مامانمم همینطور میگن بچش کوچیکه حقو میدن ب پسر خالم.

هفته پیش خاله م اومده بود خونمون تازه ی عالمه طلا خریده ۱۲ تا النگو،د  تا انگشتر دو سه تا گردنبند،ب من نشون میداد ب رخم میکشید و میگفت هر کدومی دوس داری واسه خودت بردار من با اینکه میدونستم طعنه میزنه هیچی نگفتم.

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

من باید با این خاله دیگه محل نمیدم

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم خالت اشتباهمیکنه هم مادرت 

اصلا نباید توی دعوای بچه ها دخالت کرد 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خب

الان هم ب مامانم پیام داده با اینکه ۵سال از مامانم کوچیکتره.

ب مامانم بی احترامی میکنه و خودشو عقل کل میدونه.

ولی مامان من میگه هنوز بچه س چیزی نمیگه بهش.

بچه ش همش فوش میده فک میکنه ما بلد نیستیم فوش بدیم.اخه مامانم از فوش دادن بدش میاد و عادت نداریم ما چیزی نمیگیم.

من از طلا خوشم نمیاد بیشتر امل واچ و اینجور چیزا دوس دارم،با طلا اصلا خوشحال نمیشم این همش طلاهاشو ب رخ من میکشه

حالا از کجا فهمیدی داره طعنه میزنه؟؟

مطمئنم.

اخه با من اوکی نیست و همیشه دختر یکی از فامیل هامون ک از من ۳ سال بزرگتره رو میزنه تو سر من

نامردی اگ یدونه بزرگشو برنداشتی 

خب من ک از طلا خوشم نمیاد.

اونوقت جلوی شوهر خاله م و بچه هاش خودمو ضایع کنم بگن چرا این هیچی ندیده س.

از صبح تا حالا همه جمع ن خونه مادربزرگم اینا فقط ما نرفتیم بخاطر خاله م.

امشب هم مهمونی دارن همه هستن ولی ما نمیریم.هر چ ب مامانم اسرار میکنم رازی نمیشه ک نمیشه

آخه دلش می‌سوخت اگ می‌گرفتی 😂 فک کن  کلی پولش میرف

اره ولی اصلا از طلا خوشم نمیاد و دوس ندارم خودمو بخاطرش کوچیک کنم