2777
2789

خواب دیدم پشت یه دیوار محکم وایسادم جلوش دریاست از رو به رو داره سیل شدید میاد بعدش دریا و سیل با هم قاطی شدن معنیش چیه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تعبیر خواب بلدین؟

قبلا دیده بودم این خوابو تعبیرش این میشد

همون نوقع هم حالا مامان بزرگم خیلی بد شد ک دیدم خوابو

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

بانو شما این مدت نگرانی و تنش داشتی تو زندگی!؟ 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
با منی؟

بله گل

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
خواب دیدم یه چن نفری باهم دعوا میکردن البته فامیلمون بودن بعدش بابام هم اون بود رفت که اونارو آشتی ب ...

خواب مرگ تعبیر بدی نداره

من دیدم تاحالا چیزی نشده

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

بله خیلی شدید

دیوار حکم کسیو داره ک بهش اعتماد داری و تو مشکلات ازش کمک میخای و اینکه دریا و سیل باهم قاطی شدن نشانگر اینه روحت ی مدته بسیار اشفته اس 

دیوار حکم کسیو داره ک بهش اعتماد داری و تو مشکلات ازش کمک میخای و اینکه دریا و سیل باهم قاطی شدن نشا ...

من فکر میکنم اون دیوار خداست چون نذاشت هیچ آسیبی بهم برسه حتی یه قطره آب هم بهم نخورد