2777
2789

شوهرم کارمنده باحقوق ۶ تومن

قراره یکی دو ماه دیگه حقوقش بشه حدود ۸ تومن

خودم کارمندم با حقوق ۸ تومن

اجاره نشین هستیم و ۴ و نیم اجاره میدیم

چند ماه دیگه احتمالا اجاره در بهترین حالت ۲ تومن اضافه میشه.

یه ماشین داریم

هنوزم بچه نداریم

۲ ساله ازدواج کردیم

خودتون میدونید خرج زندگی خییییلی زیاده

من یسری از خرجای خودمو خودم میدم چون اگر ندم واقعا شوهرم سختش میشه با این حقوق

هرچند شوهرم مرد خیلی خوب و صبور و پاکی هست و تا جایی که داشته باشه واسم خرج میکنه ولی با این اوضاع اقتصادی واقعا هییییچ پس اندازی نمیتونیم داشته باشیم.

مگر از پول خودم یکم اضاف بیاد برای پس انداز

هممممش استرس دارم گریه میکنم و از آینده میترسم.از اینکه کِی ما خونه دار میشیم بالاخره؟

از اینکه اجاره ها هر سال دو برابر میشه و حقوق کارمندا به نسبت تورم بالا نمیره خیلی ناراحتم

یجورایی دارم کل زندگیمو غصه میخورم و گریه میکنم

یموقعایی بی خیال میشم ولی دوباره یه شرایط بد اقتصادی ک پیش میاد گریه میکنم و حال روحیم بد میشه و غر میزنم ب همسرم و اون خیلی میشکنه

میدونم کارم اشتباه هست و تا حدی ک بتونم چیزی نمیگم ولی گاهی انقددددررر حالم بد میشه و استرس شرایط اقتصادیمون رو میگیرم که مجبور میشم بهش بگم و اون خیلی ناراحت میشه و غرورش میشکنه

دیشب با ناراحتی گفت کاش همراهم بودی توی مشکلات ... اینطوری که رفتار میکنی، خیلی حس تنهایی میکنم😔😔😔😔

خیلی ناراخت شدم که چرا من مثل خیلی زنای دیگه نمیتونم برای همسرم یه همراهِ خوب باشم و باهم زندگیمونو بسازیم و از داشته هامون لذت ببریم...

دوس دارم شاد باشم و از داشته هام لذت ببرم

از اینکه مجبور بشم بخاطر شرایط بد اقتصادی جامعه،  کیفیت زندگیمو هی کم و کمتر کنم میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه راه دیگه ای دارید؟ یعنی می خواید به خاطر پول همسرتون رو رها کنید؟ تنها راه از نظر من اینه که هر دو کار کارمندی رو رها کنید و برید دنبال کاری که بهش علاقه و درش استعداد دارید چون با این حقوق هیچ وقت زندگی ایده آل نخواهید داشت و پس انداز تو این شرایط فقط زجر کشیدنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ناامید نباش میدونم شرایت کشورمون روز ب روز داره بد ترمیشه انا بازم امیدتو از دست نده ب خدا ایمان داشته باش

و ازهمه مهمتر مشت شوهرتو پر کن خالی نکن خیلیهای از شرایتی ک تو داری زندگیشو خیلی بدتره پ امیدتو از دست نده

چرا ناشکری میکنی همون دو ماه دیگه حقوقتون میشه ۱۶ تومن خیلیا با کمتر ازینا و حقوق کارگری خونه دار شدن فقط باید همراه بود و خوب مدیریت کرد به جای ناشکری و استرس بشینید باهم فکراتونا بریزید روهم تا خوب زندگیتونا جمع کنید هنوز دو سال گذشته از زندگیتون اووووه کلی وقت هست

الهی گاهی نگاهی 

عزیزم اگه شوهرت بیکار بود و توانایی کار کردن رو داشت و نمیکرد باید غر میزدی اون ک کارمنده تلاششم میکنه به قول خودت تا جایی هم که در توانش باشه خرج میکنه برات

خودتم ک دستت تو جیبته ماشالله

الان وضعیت ی جوریه پس انداز سخته توهم هنوز دو ساله عروسی کردی مونده تا روی غلطک بیافتید و دستتون بیاد انشالله درست میشه نگران نباش کنار شوهرت باش 

زندگی اکثریت همینه ولی خب اون بنده خدا مگه کم کاری میکنه؟ تلخ نشو حتی اگه اذیتی مدام نکن تو چشمش خب خودش میبینه، از چیزهای کوچیک هم میشه لذت برد سخت نگیر 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من خیلی آدم میشناسم تو شرایط خیلی بدتر از شما با همدلی خیلی بیشتر از شما با شوهرش. اگه اینقدر که میگی شوهرت خوبه هیچ وقت واسه پول غصه نخور. زندگی به مو بنده تا هم دیگه رو دارید عشق کنید

همش سرزنشش میکنم همسرمو که چرا از پدرت هیچوقت کمکی نمیگیری با اینکه اگر بهش بگه کمکش میکنه چون وضعش نسبتا خوبه. ولی اصلاااااا حاضر نیست یه قرون کمک بگیره. از اینم کلافه میشم.

همسرم خیلی پرتلاشه و واقعا داره برای زندگی تلاش میکنه ولی حقوق کارمندی کافی نیست

ب نظرم خونتون رو عوض کن برید جایی ک پول رهن بیشتری بدید اما کلا اجاره ندید 

یا حتی ی محل پایین تر ک کم تر باشه اجاره و الباقیش رو پس انداز کنید 

مثلا ماهی ۴.۵ اجاره میدی در سال میشه ۵۳تومن ۲سال هم هست داری اجاره میدی میشه ۱۰۶ و سال های اینده هم حتی اگر اجاره اضافه نشه بازم سالی ۵۳ میخوای بدی بره.. خب ب نظرم بری جایی ک حالا کوچک تر باشه ی یکی دو محله پایین تر باشه ک اجاره ندی و این مبلغ رو ماهیانه بریزی تو ی حساب یا حتی قرعه کشی بنویسی شاید سر دو س سال بتونه کمک شایانی برای خرید خونه باشه