2777
2789
عنوان

دیشب تا صب نخابیدم

636 بازدید | 40 پست

الانم سردردم خیرسرم بایر پاشم با انرژی برا کنکور بخونم اخرین امیدمه اما از دیشب ک ناراحتم تتونسم درست ۱ ساعت بخوابم ..دبشب قرار بود رل خیرسرش ازدواجیم بزنگ بحرفیم س ۱۱ رد شد هم نزنگید ک هیچ تا با قهر گفتم شب خوش گفت شبت بخیر عزیزم😐😐😐منم عصبانی شدم تا س ۳صب حرص خوردم ن بخاطر زنگ نزدنش برا اینک براش مهم نیستم اصلا خیلی سرد و بی احساس هرچقد محبت کنم نمیبین .راسش ت دلم دعا کردم بمیره هن من راحت میشم هم دیگ مال کسی نمیش ک حسودیم شع😭😭😭 . هم عاشقشم هم ازش متنفرم با کاراش دلمو سیا کرده ..‌هفت پیش گفت من بشرطی میتونم بات ازدواج کتم ک ت ی رشته دهن پر کن قبول شی ‌ ...ینی عشق و علاقه همه کشککککککک. خدا خیلی بی انصاف همیشه باید ی حرومزادع بیاد برین بمن اعصابم بره😞😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وابستشی...نه عاشق...

ارزش داره بخاطر یکی دیگه که بخاطر ظواهر باهات هست،و تو باهاش باشی و دوستش داشته باشی و دوران طلایی زندگیت و آیندت رو حروم و صرفش کنی؟؟؟؟

چرا اینقدر خودت رو دست کم و پایین میاری که با چنین آدمی دوستی؟؟ارزشت همینقدره؟!

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

[QUOTE=267189080]بخاطر اون نه بخاطر خودت یه رشته خوب قبول شو همین کافیه اونوقت دیگه تصمیم با خودته بمونی باهاش یا نه[/QUOT اره خیلی میگن ..کاش درگیرش نمیشدم ...پ ا ر ه شدم از بس خودم ثابت کدم بش ی زره بویی از ادم بودن نبرده عوضی 

یه زمانی میفهمی چقدر همین شخص مزاحم زندگیت بوده بخدا انقد میخندی به همین روزات

بنظرم که امسال سال مهم زندگیته دور این چیزا خط بکش

این آقا برا رشته خوب تورو میخواد؟ حالا گیرم نیاوردی(بعدش چی؟)این خودش مسئول پسرفت تو هست 

بعدرشته خوبن میخواد؟

بخدا دورش خط بکش تموم 

کاربری سال ۹۷منو بهم برگردون نی نی یار محترم🥺😭خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🌿خدایا دعا میکنم هر کس در آرزوی مادر شدنه به زودی دامنشو سبز کن و فرزندی سالم و صالح به او عطا کن ...خدایا خواسته مارو در حکمت و صلاح خودت قرار بده❤️

این ادمهای اضافی رو ولشون کن بچسب به درست اینا فقط ذهنتو منحرف میکنن درست و حسابی درس نخونی از الان ذهنتو درگیر کنی که چی بشه فدای سرت اصلا از امروز ذهنتو اروم کن فقط برا درس