2777
2789
عنوان

بعد چندسال تکست داده +اسکرین‌شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همسرت گوشیتو چک نمیکنه بلاک نکن  و کلا اگه پیام داد سین نکن بلاک ادما رو میشکنههههه

به جهنم .صد هزار بار بشکنه .بلاک بهترین راهه .بچه پرو به زن متاهل پیام عاشقی میده .می‌دونی سر این کثافت بازی ها چه خون هایی ریخته شده 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
اگه همسرت گوشیتو چک نمیکنه بلاک نکن  و کلا اگه پیام داد سین نکن بلاک ادما رو میشکنههههه

واااااااا 😳 به درک که میشکنه مرتیکه بی.نا.موس مزاحم زن مردم شده حالا بلاکش نکنه که دلش نشکنه چلغوز؟

جریانش چیه

این بود که من یبار تو یه شلوغی گم شده بودم و اصلا نمی‌تونستم برگردم اون موقع کسی تو زندگیم نبود بعد این اقا کمکم کرد منو رسوند و خیلی ادم متشخصی بودن و بهشون اعتماد کردم اونشب بهم تکست داد ابراز علاقه نکرد ولی بعدش گفت تااینکه من ازش دوری می‌کردم حاضرنشدم وارد رابطه بشم ولی هنوز بعد چندسال درگیره همین

اگه شوهرت از وجود این شخص تو زندگیت خبرداشته که بنظرم بدونه این اقا مزاحمت شده خوبه،چون یهو ممکنه زنگ بزنه بهت،یا از یه جای دیگه بهت پیام بده 

اگرم شوهرت هیچی نمیدونه از این اقا بزن از همه جا مسدودش کن

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤