2777
2789
عنوان

بعد چندسال تکست داده +اسکرین‌شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 63 پست

من اینجور مواقع زود سین نمیکنم ...بی توجهی خودش بزرگترین جوابه ...بعدشم صفحه رو سین نکرده پاک میکنم تا تیک خوانده شده نخوره...بعدشم بلاک و مسدود زنگ و پیام..

توی فکرتم اصلا بهش فکر نکن و دنبال دلیل کارش نباش و کنجکاوی نکن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بلاک کن داره دلبری میکنه میخاد از زندگیت سردت کنه. 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

اصلا جواب نده آویزون میشه فقط بلاک کن

ولی دلم سوخت واسش انگار دلش خیلی تنگ شده واست

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

حتی یک کلمه جوابش نده .درجا بلاک کن 

نذار شیطون گولت بزنه مرتکب کار حرام بشی عزیزم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

اگه همسرت گوشیتو چک نمیکنه بلاک نکن 

و کلا اگه پیام داد سین نکن

بلاک ادما رو میشکنههههه

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲