رلم نبود رابطهای نداشتم باهاش, یکی بود که قضیهش داستان داره, ولی حالا بااینکه میدونه متاهل شدم بازم تکست میده ,نمیتونم شمارمو عوض کنم دلیل داره, چی بگم بهش
من اینجور مواقع زود سین نمیکنم ...بی توجهی خودش بزرگترین جوابه ...بعدشم صفحه رو سین نکرده پاک میکنم تا تیک خوانده شده نخوره...بعدشم بلاک و مسدود زنگ و پیام..
توی فکرتم اصلا بهش فکر نکن و دنبال دلیل کارش نباش و کنجکاوی نکن
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130 "بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمیدیم که بفهمیم؛ گوش میدیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته... مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم