2777
2789
عنوان

اونایی که دو تا بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دونه فسقلی دارم ولی خودم بچه دوم از سه تا هستم و اصلا راضی نیستم. الان با خواهرم خیلی اوکی هست ...

چرا اذیت شدین؟؟ 

اینکه میگن زیاد باشی تنها نیستی الکی میگن ؟ 

من میگم نکنه بچه هام تنها بشن

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
من بچم ۲سال وپنج ماهشه واسه دومی اقدامم

ان شاالله به سلامتی مامان بشی و خوشگل تو بغل بگیری .

من پسرم دوسال و یک ماه بود دخترم و باردار شدم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
چرا اذیت شدین؟؟  اینکه میگن زیاد باشی تنها نیستی الکی میگن ؟  من میگم نکنه بچه هام تنها ...

همش درگیر بودیم دیگه. همش تو ذهنمه مخصوصا من که بزرگترم همه چیزو یادمه دعواهامون خیلی اذیتم میکرد. یه مورد خیلی ساده وقتی سه تا بچه هستن تو ماشینم می خوان بشینن درگیرن. هیچ کدوم حاضر نیستن وسط بشینن همه لب پنجره رو دوست دارن. همش تنش هست دیگه

اصلا زیاد بودن ربطی به تنهایی نداره الان زندگیا یه جوری شده خواهر و برادرا حتی زیاد رفت و آمد ندارن. همه با دوستاشون راحت ترن تا با فامیلشون

دو تا دارم توان سومی رو ندارم 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
همش درگیر بودیم دیگه. همش تو ذهنمه مخصوصا من که بزرگترم همه چیزو یادمه دعواهامون خیلی اذیتم میکرد. ی ...

جنسیتتون چی بود ؟ الان باهم رفت و آمد دارید؟

بچه  من نزدیک ده ماهشه. از اولش دو تا بچه می خواستم اما الان اصلا و ابدا نه من دیگه می خوام نه ...

اره ک عوض میشه من بچم خیلی اذیتم کرددست تنهاهم بودم جوری شده بودم میخواستم بزارم فرارکنم از دستش 😅ولی الان بازم بچه میخوام میترسم باز پشیمون شم ولی چ کنم ک اقدام کردم دیرع

بچه اولتون؟ شرایط مالیتون چجوره خونه ماشین دارین؟ ببخشیداینارومیپرسم

خکاهش میکنم .چرا خیلی اذیت میکنه زیااااد .با دخترم یکم حسودی هم میکنه .وضعیت مالیمونم معمولیه ضعیف نیستیم سطح بالام نیستیم.ماشین فعلا یه تیبا داریم