2777
2789
عنوان

اونایی که دو تا بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 56 پست
منظورم در کل اینه که به خاطر اینکه بچه ها با هم در آینده ارتباط داشته باشن و تنها نمونن نمی تونیم ال ...

و اینکه میگم در آینده خودمم تنها نباشم ‌.چون توی اطرافیانم اوناییکه دوتا بچه اوردن الان بچه هاشون بزرگن پشیمونن و میگن کاش بیشتر میووردیم هم خودمون تنهاییم هم بچه هامون.به من نمیگنا کلی نظرشونه  . 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
مبدونی اون حس تنهایی ای که توی بگیم داشتم رو دوس ندارم بچه هام داشته باشن .من و خواهرم اختلاف سنیمون ...

من و خواهرم هم اختلافمون 6 سال هست اما حس تنهایی به اون صورت نداشتم. فقط چون علاقه به بچه کوچولو داشتم همش به مامانم میگفتم نی نی بیارین. میدونی خواهر کوچیک من یه وقتایی مامانمو خیلی اذیت میکنه هنوزم. یه بار به مامانم گفتم مامان ببخشید من باعث شدم شما سومی رو بیارید و باعث شدم این تنش ها ایجاد بشه واقعا معذرت میخوام. مادرم بهم گفت پاشو خودتو جمع کن یعنی تو فکر کردی من یه احمقم که بخاطر حرف یه بچه ی پنج ساله حامله بشم. من و بابات خودمون می خواستیم و آوردیم اصلا به تو ربطی نداره. اون روز بود که من فهمیدم انتخاب پدر و مادر چقدر مهمه. یعنی چقدر باید روی تصمیمشون قوی باشن مثل مادر من. الانم همه حرفم همینه دقیقا. خواستن هر بچه به تنهایی و در جایگاه خودش. نه اینکه به خاطر یکی دیگه بچه بیاریم. چون بچه دوم و سوم هم روح داره و هزار تا احتیاج داره اسباب بازی نیست که بنده خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه میگم در آینده خودمم تنها نباشم ‌.چون توی اطرافیانم اوناییکه دوتا بچه اوردن الان بچه هاشون بز ...

خوب از جهات مختلف میشه بهش فکر کرد واقعا خیلی خوبه که فکر میکنیم و سعی میکنیم آگاهانه تصمیم بگیریم. 

الان من خودم منتظرم ارسلان بزرگ شه. خودم مثل مامانم برم دنبال ایرانگردی و ورزش و این کارا. بستگی به روحیات هر کسی هم داره

خوب از جهات مختلف میشه بهش فکر کرد واقعا خیلی خوبه که فکر میکنیم و سعی میکنیم آگاهانه تصمیم بگیریم.& ...

درسته .نمیدونم .

حس میکنم بعد زایمانم نیس به این مسئله دچار وسواس فکری شدم و مداااام دارم بهش فکر میکنم و نمیتونم این فکر رو رها کنم 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

تروخدا ول هکن من یه بار تو خواب دیدم سومی رو باردارم وقتی از خواب بیدار شدم خدا روشکر میکردم که خواب بود یع بار دیگم خواب دیدم نوزاد بغلمه  تو خواب میگفتم چندمیه این؟ دومیه؟ یاسومی   آبروم رفت همش قایم میکردم خودمو وای عجب کابوسی بود خدا به هرکسی که آرزوشو دارن بده برای ماهم این دوتا رو سلامت نگه داره همین دوتا الن سه ماه ک مریضن شبو روزم غصه براشونه

الان گفتی بچه دوم چند ساله هست؟

دوماهشه😂😂😂میدونم برای این فکرا خیلی زوده  .اگرم بیارم الان نمیارم  .

گفتم دچار وسواس فکری شدم

تروخدا ول هکن من یه بار تو خواب دیدم سومی رو باردارم وقتی از خواب بیدار شدم خدا روشکر میکردم که خواب ...

😂😂خدا نگه دارشون باشه

دوماهشه😂😂😂میدونم برای این فکرا خیلی زوده  .اگرم بیارم الان نمیارم  . گفتم دچار وسواس ف ...

آخی قدم نو رسیده مبارک باشه. طبیعیه این فکرا عزیزم منم همش فکر میکنم. آدم باید فکر کنه تا به یه نتیجه ای برسه نهایتا. امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته

آخی قدم نو رسیده مبارک باشه. طبیعیه این فکرا عزیزم منم همش فکر میکنم. آدم باید فکر کنه تا به یه نتیج ...

مممنونم مرسی .

برای شمام همینطور